Att ha 7-års kalas

Snart fyller vår lilla kille 7 år, men vi kalasade lite i förskott och hade kalas tillsammans med en av hans kompisar igår.

Att ha 18 vilda 6 åringar hemma var inte att tänka på utan vi lejde bort kalaset  till Lekhuset

Att komma till färdigdukat bord kan väl knappast bli bättre.

En halvtimmes lek bland rutschkanor och klätterställningar,perfekt så dom fick leka av sig sen var det dags för korv.

Bröderna brothers, mina fina killar.

Och efter korv väntade lite skönsång och glassbomb.

Nöjda födelsedagsbarn.

Efter glass och korv var alla killarna redo för lek och bus igen .

Och mammorna och papporna hann tom dricka kaffe i lugn och ro och avsluta några meningar…

Och bäst av allt bara att lämna allting,inget städ och disk utan bara packa ihop sig och åka hem.

Brukar ni lejja bort era barnkalas?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

  1. Det gjorde man sällan när våra barn var små. Så det blev till att ha hela gänget hemma. Efter hand blev det populärt med biokalas och bowling så det blev det i bland. Men oftast var det full rulle och fullt ös hemma 🙂 Allt går!Men skönt att vara nån annanstans när dom är så många 🙂

  2. Vi har haft flera kalas på lekhusetflera gånger, sist för ganska precis ett år sedan.
    Snart fyller Simon 8 och då har han önskat sig ett bowlingkalas 🙂

  3. Haft bowlingkalas annars bjuder vi gärna in till temakalas hemma. Ut med möblerna och in med stoj och stim 😉
    Fina bilder på 7 års kalaset.
    Killarna växer fort.
    Ha en fin måndag.
    Kram

  4. Inte ännu! Min son fyller ju också 7 nu i slutet på februari men han vill hellre ha ett lekkalas hemma. Dottern fyller år på sommaren och då har det hittills funkat toppen att ha utekalas i trädgården med 30 ungar!!!

    Dottern var förresten på bowlingkalas igår. Den familjen bjöd hela klassen plus några kompisar (totalt 30 barn). Kostnad 190 kr per barn PLUS att de hade utöver detta köpt till värsta godispåsen till alla barnen. Det gräver nog ett rejält hål i mångas plånbok tyvärr att leja bort sina kalas, oavsett om man bjuder några eller många.

    Kram!

    • Vi slog ihop med en kompis och bjöd alla killarna i klassen, sen brukar det kosta en del att ha hemma också med allt man ska köpa…, det var skönt att ha det där eftersom det är ganska mycket jobb just nu så tiden fanns inte riktigt annars älskar jag att baka och hitta på teman :)kram

  5. Skönt att leja bort allt. Jag drar mig så för att ha kalas. Det är som en virvelvind. Men det kostar ju en ganska stor slant att hyra lokal. Kram.

  6. Oj det va så länge sedan men tvillingarna hade en massa ungar på kalas då det blev dubbelt o massa bus o skoj 🙂 ha en skön dag fina kram

  7. Hej,
    Barnkalas hade jag alltid hemma faktiskt, men mina barn är så stora (yngsta är snart 16) och då var det liksom inte tal om annat än att kalaset skulle vara hemma hos den som fyllde år. Visst har det blivit många ungar ibland, jag har lekt och krupit på golvet och dansat och spejat och gömt saker och haft fiskdamm och bakat bullar, tårtor och värmt korv! Och efter en sådan dag var man helt slut!!!
    Säkert skönt att leja bort ett sådan stort kalas, absolut!!!

  8. Låter kul, skulle nog O älska 🙂 Hittills har vi haft hans tre kalas hemma, eftersom han fyller på sommaren så kalasar vi på vår innergård m grillning å tårta och jag älskar ju att baka, stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *