En liten tjuvkik på gårdagens skönhetsevent på Stureplanskliniken

Igår var det dags för mig att hålla i ett skönhetsevent på Stureplanskliniken.

Lyxig goodiebag och champagne förstås.

Det här med hudvård, behandlingar och skönhetsprodukter har intresserat mig sen jag var liten så därför var det extra kul att hålla i ett skönhetsevent.

Här får ni en liten tjuvkik mer kommer imorgon…

Söta Helen som har gjort en del behandlingar på mig, more to come..och Pyra som äger kliniken och befriade mig från mina fula födelsemärken.

3 av de 12 bloggtjejer som var på plats fick prova behandlingar och de de var dessa tjejer:

Men mer om det imorgon.

Skulle ni kunna tänka er att göra nån skönhetsbehandling?

kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Både och, det beror helt på hur behandlingen ser ut, jag har svårt att se mig göra en operation medan en vaxning eller liknande inte är något som helst problem.

    Kul att du håller i event!

    Kram

  2. Finns lite saker på min kropp jag gärna skulle fixa.. Får se när det blir av. Är lite feg när det kommer till ingrepp och sprutor 😀

  3. Massage, manikyr och pedikyr är vad jag gör om jag ska göra nått. Kanske en asiktsbehandling för känslig hy, för annars får jag sådana fruktansvärda utslag efteråt…

  4. Men gud vad roligt!!!! Där skulle jag velat vara igår ♥ (varför bor jag så långt bort från roliga Stockholm där det händer?). Har två argrynkor i pannan som måste bort bla:)

    Läser gärna mer om detta i morgon hos dig.

    Kram CC

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *