Alltid för er

Härligt med fredag och snart helg, kanske är ni sugna på att läsa en riktigt bra bok?

Då kommer jag med ett boktips, en bok som jag slukade rakt upp och ner.

Alltid för er av Gunilla Lindh

Jag träffade Gunilla hemma hos några goda vänner till oss och var oerhört imponerad av hennes styrka och tålamod och vilken fantastisk kvinna och mamma hon är.

Handling:

2009 slogs Gunillas i spillror. Inom loppet av nio månader diagnostiserades alla hennes tre barn med autism, utvecklingsstörning och betydande utvecklingsförsening. Kort därpå lämnade hennes man henne och barnen. Han ville, som han sa, ”köra Porsche igen”.

Gunilla och Friedrich lever ett lyckligt och bekymmersfritt liv tillsammans fyllt av resor, lyxiga restaurangbesök och ett rikt socialt umgänge.

Problemen börjar när Gunilla upptäcker att sonen Oscar inte utvecklas i takt med andra jämnåriga barn. Friedrich vägrar att se det hon ser – hans son ska gå på Harvard. Gunilla står på sig och en utredning sätts igång. Men inte ens när Oscars två yngre syskon uppvisar samma symptom som sin storebror vill Friedrich prata om barnens svårigheter.

Gunillas tillvaro börjar sakta men säkert att rämna. När Oscar till slut får sin diagnos, och det visar sig att han bär på en ytterst ovanlig genmutation med endast tre kända fall i världen, har Friedrich blivit en kall, oberäknelig främling som väljer att svika sin familj på värsta tänkbara sätt.

En otroligt gripande sann historia om kärlek och passion, om djup personlig tragedi och om vägen tillbaka till ett nytt, annorlunda liv.

Läs den!

Ha en härlig fredag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Såg henne berätta om boken på nyhetsmorgon förra helgen. Alltså vad är oddsen?? Snacka om att vara en kämpe och en överlevare, men å andra sidan vad har hon haft för val…
    Hoppas du får en härlig helg!
    Kram Pia

  2. Åh det lät som en gripande historia! Måste försöka läsa den!
    (attans vad mycket bra böcker det finns, har redan 10-15 böcker som väntar på min ”att läsa”-hylla hemma haha)

  3. Har många gånger tänkt att jag skulle skriva en bok om mitt liv, men troligen skulle ingen förstå att det var sant. . .

    Trevlig fredag! Här ska firas lite i helgen.

    Kram N

  4. Visst var det hon som var på Nyhetsmorgon förra helgen???? Den boken vill ajg gärna låna, får jag det? Ha en mysig helg å ha sååå kul på kryssn, massa kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *