Cinderellas nya restauranger

När man reser är ju en av sakerna man ser fram emot att få äta riktigt god mat.

Nya Cinderella hade gjort en total makeover även vad der gäller restaurangutbudet och inte genom att byta menyer , utan 3 nya restauranger Bottega Prosecco Bar, Ocean Grill och  Seaview.

På lördagkvällen fick vi testa oss igenom en trerätters meny på Seaview, inte helt oväntat blev ju min favorit den ljuvliga desserten , som var en pannacotta med krispigt smultäcke.

Nya trevliga bekantskaper vid middagen gjorde förstås sitt till, lärde känna denna gulliga, härliga tjej från Norrköping.

Frukost buffen serverades på samma ställe dagen efter och den fick ett stort plus, massa att välja på, flera sorters bröd, smoothies, ägg, bacon ja allt man kan önska sig och lägg till den härliga havs -utsikten på det så var man ganska nöjd.

Lunchen intogs på min favorit på båten nämligen Bottega Prosecco bar.

Åt en oxfile som smälte i munnen, så min rekommendation blir att prova den om ni ska ut på Östersjön och svänga era lurviga och blir vrålhungriga dagen efter.

För jag blev som en ny människa och var redo för lite prosecco provning….

Fortsättning följer…

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *