Födelsedagstävling -Tävlingsdags

Vi firar ju världens sötaste 7 åring här idag så då tänkte jag att vi skulle köra en tävling, bra va?

Januari månad är ju den månad som folk ska göra en nystart och komma igång med träning och kost och det som får mig att komma igång lite extra är fina träningskläder och det har Timarco ett enormt utbud av.

Har precis köpt denna träningstop från Röhnisch som är tillverkad i microfiber som andas och håller mig torr under hela träningspasset.

Nu tänkte jag att ni skulle få chansen att vinna en träningstop i samarbete med Timarco.

För att ha chansen att vinna:

1, Gilla Timarco på facebook och det gör ni här

2, Gilla Dianasdrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen på facebook

3, Kika in hos Timarco och skriv vilken träningstop som är din favorit

Tävlingen håller på tom den 9/2

Lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

27 Comments

 1. Klart jag vill vara med och tävla, för plötsligt händer det!!! 🙂
  Jag har gillat båda fb sidorna sedan länge under matt namn Christina Frisberg.
  Jag har tittat in på Timarcos sidor på toppar, och jag gillar den som lottas ut, det ser ut att vara en bra modell, och sedan gillade jag Björn Borgs Wake S-S Tee chinese red.
  den tyckte jag var snygg.
  här går det åt träningskläder, för jag tränar nästan varje dag antingen blir det en mil Power Walk eller ett löp träningspass fast på kortare distans orkar inte mer än ca 3 km, då jag har lite dåliga hjärtklaffar, men jag kämpar på och det går bättre och bättre och 13 kilos övervikt har jag tränat bort sedan i våras, har några kilo kvar, men det bästa av allt, jag orkar så mycket mera och är friskare och gladare, så jag köööör på!!!
  KRAMEN!! <3

 2. Gillar Timarco och Dianas Drömmar på FB och har delat tävlingen.(Annika Gustafsson)
  Min självklara favorit är Casall HIT Pace Racerback i svart( storl 38).
  Hoppas nu….

 3. Grattis till lill/stora killen;))…..hoppas han får en härlig dag…..igår var det en bloggerska som fyllde år….nämligen jag, hihi…..
  Kram bia

 4. Gillar alla sidor (din sen tidigare) på fb och har delat tävlingen vidare där från din sida (Camilla Johansson) 🙂
  Nya fräscha träningskläder skulle nog göra det lättare för mig att komma igång med träningen igen efter graviditeten med lillan. Denna vore kul att få dra på sig: http://www.timarco.com/se/kl%C3%A4der/toppar-linnen/r%C3%B6hnisch-tone-loose-print-racerback-green !! Tidigare har jag bara haft svarta, slitna hårdrocks-tröjor..nu är jag redo att hiva dem för snygga träningskläder!
  Hoppas på tur!

 5. Hej!
  RÖHNISCH Adisson Tee Raffles tycker jag är läcker!
  Passar till svarta träningsbyxor.
  Gillar sidorna delar och följer dig!

 6. Jag har nu precis börjat (igen…) att träna. Det är svårt att hitta tiden med en liten. Även om mammakilona försvunnit så har tyvärr musklerna också gjort det. Så nu ska jag påbörja projekt ”hitta magmusklerna”. Jag har laddat ner en app som heter ”Mammamage” som ska vara jättebra och få stängt delningen man får i magen efter en graviditet. Back to basics. Det vore ju roligare att göra detta i något coolt träningslinne! Ofta faller jag för enfärgat, vilket i längden kan bli lite trist, speciellt eftersom man oftast har enfärgade (läs: svarta) byxor. Men så fastnade jag för det här linnet – det var lite mer crazy men himla fint tycker jag! http://www.timarco.com/se/sport/tr%C3%A4ningskl%C3%A4der/r%C3%B6hnisch-alma-print-loose-racerback
  Gillar redan dig på FB, har nu gillat Timarco samt delat tävlingen 🙂
  Hoppas på tur!
  Kramar

 7. Stort grattis till sonen och även grattis till bloggerskan som väl har namnsdag idag?!
  Klart jag vill vara med i denna fina tävling, här tränas en del så det behövs snygga träningskläder 😉
  Gillar båda sidorna sen innan och min favorit är Björn Borg Wanda Racerback.
  Kram Suss

 8. Grattis till sonen och lycka till till alla som är med och tävlar! Jag tränar ju aldrig så jag behöver inget träningslinne!

 9. Grattis killen!
  Idag fyller jag själv år så då kanske man kan ha tur 🙂
  Ska åka på en träningsvecka till Turkiet i mars och saknar en ärmlös träningstopp så jag fastnade för Röhnisch Adisson Racerback

  Ha en bra dag!
  Kram

 10. Grattis till stora killen, tänk vad tiden springer iväg? Känns som Elias snart är så stor även om det är flera år kvar! 🙂

  Gillar bådas facebooksidor och delat tävlingen – Caroline Andersson

  Min favorit: http://www.timarco.com/se/kl%C3%A4der/toppar-linnen/r%C3%B6hnisch-sofia-racerback-flap-pink

  Håller tummarna, skulle vara perfekt nu i Mars när alla extra kilon ska bort och jag äntligen får börja röra på mig igen, får inte göra någonting nu pga alla sammandragningar! 🙂

 11. Hej!
  Är gärna med i din fina tävling.

  http://www.timarco.com/se/kl%C3%A4der/toppar-linnen/r%C3%B6hnisch-plus-tone-print-tee-diamond-coral Jag skulle absolut välja denna snygga topp, så snygg färg
  och passar så bra när våren sen nalkas. Eftersom jag går långa promenader varje
  dag skulle jag använda den ofta under jackan i stället för vanliga tshirts.

  Gillar Timarco sen tidigare och gillar Dianasdrömmar på FB.

  Mvh Julianna
  julianna@bredband2.com

 12. tjoho…jag är såå gärna med. Skulle passa ypperligt med en liten vinst nu då jag kommit igång o börjat träna igen o bara har en top när jag tränar just nu..den tvättas flitigt. Tycker denna verkade perfekt eftersom den verkar sitta lite lösare..det gillas!

  jag har gillat dom på fb, gillar dig sedan innan på fb- och så har jag delat på fb. Heter Emelie Maria Johansson där.

  sedan är en favorit hos dom denna produkt då jag älskar rosa 😉
  http://www.timarco.com/se/kl%C3%A4der/toppar-linnen/r%C3%B6hnisch-tone-loose-print-racerback-coral

 13. Åh, vilken härlig tävling! 🙂

  Jag är gärna med, skulle önska detta snygga linnet i leopard som
  hade varit perfekt till träningen som jag ska börja ta tag i nu och
  till alla promenader när man både vill känna sig lite extra snygg
  och samtidigt ha något bekvämt på sig. 🙂

  http://www.timarco.com/se/kl%C3%A4der/toppar-linnen/bj%C3%B6rn-borg-wanda-racerback

  Gillar dej redan på Fb och delar tävlingen där: Malin Gustafsson
  Gillar redan Timarco på Fb: Malin Gustafsson

  Hoppas på tur.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *