Östersjöns hetaste dansgolv

Efter att ha skålat i champagne och ätit en god middag  på Cinderella var det dags att inta nya nattcluben Etage´s dansgolv .

Större scen där för övrigt dj Gretchen höll låda och dansgolvet hade öppnats upp och blivit ännu större.

Nya fräscha fåtöljer och stilren inredning.

Tillsammans med Norrköpingstjejerna shakade vi loss ordentligt.

Mer bilder hittar ni inne hos Jossan.

Och vi var ju inte ensamma på dansgolvet om man säger så…

Vi dansade i flera timmar, älskar att dansa kan stå en hel kväll om det är bra musik och det var det.

Vi avslutade kvällen med att gråta och skråla till den fantastiska trubaduren som fick jobba på övertid för vi fick aldrig nog.

Klockan hann bli halv fyra innan vi hade kommit i säng och somnat, men roligt hade vi och jag kan skriva under att Cinderella har Östersjöns hetaste dansgolv…

Gillar ni att dansa?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

  1. Vad härligt att få dansa. Jag kan också stå på ett dansgolv en hel kväll om det är bra musik, men halv fyra, det vette sjutton om jag skulle orka.
    Kram Helena

  2. Åh, vad det ser kul ut 🙂 blev sugen på att åka på kryssning 🙂 kram

  3. Gillar Cinderella och har åkt många, många gånger. I mellandagarna fick vi lust att åka men då gick ju inte Cinderella så vi tog en tur med Birka men gillar Cinderella mycket bättre. Blir nog en tur igen framåt vårkanten. Det förra dansgolvet var i minsta laget så det är bra det har gjort det större!
    Kram Pia

  4. ser riktigt nice ut liksom lakritsen, ha en mysig helg, vi e försenade så jag åker hem imorn thai tid….sen kvölls v tid, kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *