Kickstart med Ulrika Davidsson

Spot and tell bjöd in till en otroligt trevlig och nyttig frukost på Boqueria i Mood gallerian i samband med lanseringen av Ulrika Davidssons nya bok Kickstart

Ulrikas granola var vansinnigt god måste testa att göra denna själv.

 

Ulrika själv var förstås på plats och berättade om nya boken och att hon tänker på mat från det att hon vaknar tills hon går och lägger sig och jag log , igenkänningsfaktorn var hög….

Jag hinner knappt laga lunch förrän jag tänker på vad vi ska ha till middag…

Tanken med boken är att man ska komma igång och få en riktig kickstart och bli peppad att fortsätta.

Hemligheten bakom kostprogrammen som presenteras i Kickstart  är att förbränningen hela tiden ligger på topp. Genom att du äter olika mycket kalorier varje dag hinner kroppen aldrig vänja sig utan ämnesomsättningen ligger på en konstant hög nivå. Viktminskningen går snabbt, ofta 2-3 kilo per vecka till en början.

Precis vad jag behöver för att komma igång…

Hade trevligt sällskap av söta Linda 

Jag blev superpeppad och nyfiken på att testa Kickstart, jag gillar när det händersaker redan från början annars tappar jag lusten att förtsätta.

Jag ska börja nästa vecka och kommer att tala om hur det går.

Med oss hem fick vi en superlyxig goodiebag med massa fina saker rån Mood gallerian.

20140128-094824.jpg

Har ni testat/läst någon av Ulrikas böcker/metoder?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

  1. Inte testat hennes sätt men kikat i hennes böcker och många bra recept! Olika vad som lärs ut… Jag har fått lära mig att jag ska hålla en jämn nivå och inte äta för få kalorier men rätt saker, lite mindre portioner och var 3:e timma. Tror att man måste hitta det som passar en själv!
    Lycka till, spännande att se hur det går, kram Suss

  2. Snyggingar 🙂 KUL event 🙂 Älskar ju mat å träning L:) Svarar på dina mail senare…lade mig före 9 igår och gick upp 8 idag….trötheten kommer efter …. kanske slår en pling senare, får en vän på besök idag, hemma? kram kram

  3. Spännande och den där frukosten såg ju FANTASTISK ut !

    haha… det är lite det jag menar ! Man kan inte kalla 5 km i ett tempo på över 6 min/km för löpning… Då jobbar man möjligen, men springer – NEJ ! 😉
    Kram

  4. Har nyss hört talas om henne genom Helens blogg. Jag har inte riktigt kollat vad det innebär. Det får i te vara för krångligt för då tröttnar jag. Slanka tyckte jag var lite tråkigt att köra, så man skulle behöva en ny livsstil som man kan leva efter. Får kolla in någon av hennes böcker.
    Kram Helena

  5. Har hennes ”gamla” kokböcker om GI metoden.
    Där finns många goda recept.
    Jag blir lätt fixerad vid mat om jag ska köra någon metod. Men ibland behöver man såklart en liten kickstart för att göra en omstart :-).

    Kram Malin

  6. Kickstart med Ulrika låter som något jag behöver pröva på! Får ta och skaffa boken!
    Och vilken rolig & inspirerande morgon! 🙂
    Hälsningar Ulrica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *