Stockholms bästa Fiskspa Fiskpedikyren

Häromdagen var det dags för egentid med lilla E , han hade fått i julklapp av mig att gå på Fiskspa.

Vi blev glatt överaskade när vi kom till Fiskpedikyren på Wallingatan.

Ett supermysigt ställe där man faktiskt brydde sig om fiskarna.

Ett stort akvarium att röra sig i och det märktes att fiskarna mådde bra för dom var mycket pigga på att äta på våra fötter.

Vi fick börja med att sitta i en massagedusch för att fötterna skulle bli rena, bara det var superskönt.

 

Sedan fick vi sitta ner i ett skönt fotbad, dricka te och cola och välja vilken creme vi ville ha på fotmassagen.

Vi hade en riktigt mysig stund och satt och småpratade om allt möjligt.

Sen var det dags att mata fiskarna …

En stor bassäng med massa hungriga fiskar, man kunde tom boka in sig och hoppa i med hela kroppen…

Vi hade en härlig stund , så otroligt mysigt ställe där det inte bara var en liten fyrkantig låda att stoppa fötterna i utan en fantastisk upplevelse där man hade tid att umgås och njuta.

Både lilla E och jag var överens om att hit ville vi tillbaka.

Som pricken över i avslutades behandlingen med en fotmassage.

Har ni provat fiskspa?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

20 Comments

  1. Det har jag inte gjort! Ogillar dessa små glasburkar som det annars brukar handla om. Men detta såg mysigt ut.Skulle jag kunna tänka mig.

    Kram

  2. Här i Chania vimlar det av fiskspan överallt men det är som du säger ”glasburkar”-små akvarium. Jag tyckte in det var så skönt medans man satt där men efteråt kände man sig väldigt fräsch och ren om fötterna.

  3. Ser inte alls dumt ut 🙂 Ja, fiskspa var en höjdare, något jag gärna gör igen. Men inte att jag skulle hoppa i hela jag, haha, skulle kännas på tok för freaky!

  4. Men åh, vad fint det är att få sådana stunder tillsammans 🙂 Jag har aldrig provat fiskspa, men det låter spännande. Fotvård är ju så skönt, man går som på små moln sedan. Kram!

  5. Ja det har jag, när jag var på Hasseludden. Såg inte fullt lika mysigt ut där. Men fötterna blev superlena 🙂

    Kram N

  6. Japp det gjorde jag på Naxos, visst var det ok men jag hade nog förväntat mig mer …sen säger dom ju att man skall gå kontinuerligt för att det skall nå resultat…en skön avkopplande sak absolut 🙂 ha det gott kram

  7. Men gud så mysigt. Stället ser jätte fint ut och vad mysigt att ha tid tillsammans så. Jag har aldrig provat men är väldans så sugen på det. Kram Anette

  8. Jag har inte testat, men tycker det verkar mysigt! Påminner om att sitta på bryggan i min barndomsby när ynglen kom fram och nafsade!

  9. Vilken mysig grej ni gjorde! Men nä jag har inte provat och skulle nog inte våga heller, är alldeles för kittlig och tycker det verkar en smula läskigt! haha:) kram Ulrica

  10. Ser ut att vara något för mig – älskar fotmassage. Och så lite gott i glas och på fat. Att sedan få egentid med ett barn är ju ljuvligt. Kram Mia

  11. Vad mysigt!
    Har aldrig testat. Är verkligen jättekittlig under fötterna, så klarar man det då tro? Jag skulle väl i alla fall skratta hysteriskt :-).

    Kram Malin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *