Rapide Brow Bar

Jag känner mig som en ny människa när jag har fått ögonbrynen och fransarna färgade och plockade och självklart ville jag bli lite fin inför helgen, men hade såklart inte hunnit boka nån tid där jag brukar gå och det var fullt.

Perfekt då när jag sprang på Rapide Brow Bar i Mood gallerian som tar emot kunder på drop in och tidsbokningar.

 

Nilla passade på att bli fin samtidigt, då vi hade bokat en  lunchdate.

Perfekt att springa in på lunchen och 25 minuter senare är man redo för nya äventyr igen..

Det var lite rogivande att ligga och lyssna på sorlet runt omkring medans man blev ompysslad.

 

 

 

 

Provade också en ny variant så istället för att plocka ögonbrynen , trådade tjejerna ögonbrynen.

Trådning är en tusenårig gammal hårborttagningsmetod som härstammar ifrån Persien/Indien, som används på både män och kvinnor för att ta bort oönskad hårväxt.

Med hjälp av en bomullstråd glider man över huden och drar upp hårstråna ifrån roten. Det lämnar inte bara en renare och jämnare yta i jämförelse med syntetiskt vax, det är även mer hållbart och skonsamt för huden, eftersom tråden ger en naturlig cirkulationsökande och peelande effekt.

Gjorde lite ondare än vanligt men resultatet blev fint.

Brukar ni färga bryn och fransar?

Ha en härlig alla hjärtans dag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Vilken smart affärsidé! När jag kommer på att jag bara MÅSTE färga och plocka brynen och färg fransarna är det oftast akut och det finns aldrig några tider. Men detta var ju toppen!! Ha en fin alla hjärtans dag du vackra. Kram Annika

  2. Vad bra och smart. Jag vaxar och färgar mina bryn var sjunde vecka på salong. Ganska skönt. Med vad du ser arg ut på första bilden…. 😉 kram Anette

    • Om man jämför trådning och vaxning har trådning inte samma slitsamma effekt på huden. Med tråden glider man över huden och drar upp stråna. I vaxning sliter man av vaxet. Det kan ge påverkan på huden som till exempel små rynkor då hudens elastiska ämnen påverkas.

      Just so you know 🙂

  3. Hej!
    Vad roligt att du var så nöjd när du var hos oss. Du är varmt välkommen igen!

    Med vänlig hälsning

    Rapide Browbar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *