Bananpannkaka med Cottage cheese + kvarg

Igår till middag gjorde jag nåt vansinnigt gott, vad sägs om Banankaka toppad med nya PROfeel Cottage Cheese + kvarg och skivade  jordgubbar, mumma säger jag.

BANANPANNKAKA

– Mosa 1 banan

– Vispa i 1 ägg + en klick cottage cheese kvarg

– Stek i lite smör

– Servera med t.ex. några matskedar cottage cheese kvarg och skivade jordgubbar

Valio PROfeel Cottage cheese + kvarg är   den enda produkten på svenska mellanmålsmarknaden som kombinerar fördelarna från Cottage cheese och kvarg. Resultatet är ett proteinrikt mellanmål med mindre socker som ger dig en extra knuff att orka hela dagen.

Gillar både smaken och konsistensen och funkar lika bra på en bananpannkaka som mellanmål eller varför inte till frukost?

Finns i butik from v 7

Gillar ni keso?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Jag gillar smaken av keso men har lite svårt för konsistensen. Bananpannkakor har jag aldrig smakat, måste jag prova. Kram Anette

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *