Igår till middag gjorde jag nåt vansinnigt gott, vad sägs om Banankaka toppad med nya PROfeel Cottage Cheese + kvarg och skivade jordgubbar, mumma säger jag.
BANANPANNKAKA
– Mosa 1 banan
– Vispa i 1 ägg + en klick cottage cheese kvarg
– Stek i lite smör
– Servera med t.ex. några matskedar cottage cheese kvarg och skivade jordgubbar
Valio PROfeel Cottage cheese + kvarg är den enda produkten på svenska mellanmålsmarknaden som kombinerar fördelarna från Cottage cheese och kvarg. Resultatet är ett proteinrikt mellanmål med mindre socker som ger dig en extra knuff att orka hela dagen.
Gillar både smaken och konsistensen och funkar lika bra på en bananpannkaka som mellanmål eller varför inte till frukost?
Finns i butik from v 7
Gillar ni keso?
Kram Diana
Jag älskar keso! Äter mycket av det nu 😉
Fina bilder från er lyckade helg, kram Suss
Jag gillar smaken av keso men har lite svårt för konsistensen. Bananpannkakor har jag aldrig smakat, måste jag prova. Kram Anette
Ja, i en bakad potatis men annars äter jag det inte så ofta. Det är något med konsistensen…
Kram
Har tänkt många gånger att jag ska testa göra det, men nu måste det bara bli av :-).
Kram Malin
Åh, ser gott ut och tack för mellanmålstipset kram Anna
Mums, så gott. Jag älskar cottage cheese:) Lät som en spännande kombo. Kram!
Gott! 🙂
Bokar in. . .
Kram N