Redo för solen med Vichy och La Roche Posay

Vår Florida börjar närma sig med stormsteg, så det passade perfekt att Mildh Press tillsammans med Vichy och La Roche Posay bjöd  in till en riktig solskensfrukost.

Våren är ju redan här och det gäller att  börja skydda sig redan nu från solen. Visste ni att under 2012 var det 3278 nya fall av melanom (som är den mest allvarliga typen av hudcancer)? Om man upptäcker hudcancer i tid så kan det botas men då gäller det att man går till en  läkare och kollar sig varje år.

Events 006

På sidan My skin check får du bra information om du är i riskzonen och  hur du kan undersöka dina födelsemärken.

Events 011

Vichy och La Roche Posay presenterade sina solskydds nyheter för året,  bla riktigt bra produkter med solskyddsfaktor 50.

Events 014

Jag kommer att presentera produkterna i ett seperat inlägg

Har ni börjat använda solskydd redan nu?

Kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Nej, det har jag inte. Min ansiktskräm innehåller i och för sig solskyddsfaktor men inte annars. Men på stranden skulle jag inte våga låta bli att smöjra in mig.Gäller även när jag ska vara ute mycket. Man kan inte vara nog försiktig!

    Kram

  2. Smörjer alltid in mig, så viktigt, önskar bara att jag hade gjort det när jag var yngre också, det får min hud sota för nu….Kramisar Tina

  3. Använder en dagserum med solfaktor i, soliga sommardagar använder jag dessutom ytterligare ansiktskräm med solfaktor.
    Ser fram emot att få höra om produkterna då jag har stora problem med soleksem och helst inte bör vara i solen alls 🙁
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *