Testar lakrits av alla de slag

Den stora fördelen med att vara lakritsambassadör för Lakritsfestivalen är att man utöver att prova härlig lakritsmassage på Sparadiset , gå på pressvisningen mm också får hem en hel låda med lakrits av alla de slag salt, sött ja tom söt/salta Karamellpopcorn, och ja lite ont i magen har jag allt..men det var det värt.

mat och lakrits 005

Både jag och killarna trodde att vi hade hamnat i lakritshimlen och det hade vi nog…vi satt och mumsade hela kvällen.

mat och lakrits 006

Min absoluta favorit, den slank ner först och jag delade inte med mig.

mat och lakrits 007

Sedan smakade vi Lakritsfudge från Handgjort Stockholm, galet goda tyckte både jag och E, vi tog 2 var och så var dom slut i ett nafs, smälte i munnen.

mat och lakrits 012

Sen gav vi oss på dom fina marsipan figurerna från Marispanskolan, men marsipan och lakrits vill jag nog ha var för sig, men kan absolut tänka mig att garnera påsktårtan med den söta haren.

mat och lakrits 017

Och sist provade vi dessa godingar – Karamellpopcorn med smak av Lakrits och havssalt från Beriksson. beroendeframkallande säger jag.

Men sen var det stopp och magen sa ifrån så jag får väl ta en paus tills imorgon då det blir provsmakning av festvalmenyn….ser jag fram emot.

Blev ni sugna ?

Kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

18 Comments

  1. Hihi, ni är ena riktiga gottegrisar! 😉 =)
    Nja, hade nog blivit mer sugen om det var choklad… Är inte så förtjust i lakrits, men nu för tiden kan jag i alla fall smaka på vissa sorter, förr tyckte jag det var rent äckligt… 😉
    Ha en fin tisdag fina du!
    Kram /Maria

  2. ahhhh, tank pa en stackare som bor i ett land dar det INTE gar att kopa lakrits. Fast fordelen ar att nar jag far lakrits hemsant sa far jag ha det sjalv for INGEN tycker om det har… Kram!

  3. Blir supersugen. Lakrits är min favoritgodis. Och de där kolorna skulle jag inte ha något emot att få testa. Mums vad gott!! Vilket roligt uppdrag du fått!! Ha en fin dag. Kram Annika <3

  4. Jag tycker det låter fantastiskt gott och då föredrar jag ändå choklad före lakrits. Mannen skulle varit salig, han skulle kunna leva på lakrits…

  5. Oj, vad med lakrits! Det ser ju riktigt gott ut även fast jag eg inte är så förtjust i lakrits.

  6. Denna kväll..
    Alla bloggar jag surfar in på är som godisbutiker, och jag som har godisförbud en månad *morr*

    Kram
    Stoffe

  7. Gud va gott !! jag älskar lakrits, men är samtidigt ”lite glad” för att alla dom där godsakerna inte finns hemma hos oss, för då hade jag knappast kunnat låta bli… 😉
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *