Förbränningsdrink

Jag har blivit så inspirerad av Ulrika Davidssons Kickstartbok och startar varje dag med denna förbränningsdrink som också är en riktig vitaminboost.

Jag vet att den ser skum ut men den är ok.

FÖRBRÄNNINGSDRINK

100 G Bladspenat
1/4  Ananas
1 Apelsin
Saften av 1/2 citron
1/2 gurka
 2 msk riven ingefära
1/2 tsk gurkmeja
1 tsk Kanel
Hacka och blanda i en blender, späd med vatten, ha i en kanna i kylen och ta ett glas då och då under dagen..
Den håller sig i kylskåpet ca 3 dagar,
Har ni nån riktig hälsodrink som ni dricker?
Idag ska jag på en nyttig och inspirerande frukost.
Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. En stor portion havregrynsgröt med banan, kokos och sojamjölk, 2 äggsmörgåsar på det, en kopp te och en Oji Drink (där kommer superdrinken in) – det är frukost det!!!! Äts varenda vardag, fast gröten byts lika ofta ut mot fantastisk god yoghurt med granola, färska bär och kokos! MUUUUMS och MÄTTANDE 🙂 KRAM!

  2. Låter mycket gott! Jag börjar varje morgon med att dricka citronvatten och sedan äter jag frukost. Min favorit grön smoothie görs på avocado, grönkål, kiwi, citronjuice och kokosvatten. Kram!

  3. Ska absolut testa den, jag har ju boken;)
    Jag dricker Fitline sen drygt ett år tillbaka och mår prima på det.
    Dyrt men så värt det!;) Alltid en dunderfrukost varje morgon, älskar naturell yoghurt med färska bär och lite honung, ägg och gärna mitt hembakade bröd (som jag exakt vet vad det är i;)) och lite thé eller kaffe;)

    Kramis!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *