På ica´s grillträff fick vi en otroligt god dessert, den kommer jag att göra många gånger kan jag lova, älskar kombon sött, salt och kola.
GRILLAD ANANAS MED KOLASÅS OCH SALTA JORDNÖTTER
1. Skär bort skalet från ananasen och skär den i grova bitar.
2. Rulla annanasbitarna i rörsocker , trä dom på grillpinnar och lägg dom på grillen
3. Grovhacka salta jordnötter.
4. Servera ananasen med nötter, kolasås och vanilj kesella
5. Garnera gärna med citronmeliss
Brukar ni grilla frukt?
Kram Diana
Wow, så gott det lät! Nej, vi brukar inte grilla frukt, men det där måste testas!
Kram /Maria
Ja det här ska jag absolut testa!
Låter supergott;) Härligt med tips i bloggvärlden.
Kramar söta!!
Adela
Men du vilket läckert recept, det sparas till sommarens grillkvällar 🙂
Många kramar aka
det kan ju inta vara annat än gott !
Jag är visserligen lite skeptisk mot kesella – i alla former,
men med dom här ”tillbehören” kanske det är super gott !? 🙂
Kram
Åh, det där lät gott!
Inte så ofta som vi borde men vi får skärpa till oss den här grillsäsongen. 🙂
Kram
Grillad ananas är så gott! 🙂
Vi r dåliga på att grilla annat än kött och korv. Det låter super gott….Kram Anette
Det där lät ju otroligt gott! 🙂
å det där såg gott ut!