Plantagen Pop up Store på T-centralen

Veckan började bra med en tidig och trevlig frukost på T-centralen, då Plantagen bjöd in till pressfrukost i sin tillfälliga popupstore.

 

Vi bjöds på färskpressad juice med rödbeta och äpplen, slurp och youghurt och bär i fina burkar.

Jag hade trevligt sällskap av rara Mia.

våfflor och barristan 017

Johan Orre berättade för oss om vårens växt trender.

Att odla själv fortsätter att växa under 2014 och har nått en yngre målgrupp som fått smeknamnet ”planties”. Plantagen ser att oftare yngre personer i butikerna som ställer frågor och är nyfikna på odling av kryddor och annat.

Jag själv älskar att odla egna kryddor, brukar alltid ha det på altanen.

Krukväxterna flyttar in i de svenska hemmen igen. Precis som är jag var liten.

våfflor och barristan 015

Trädgården  ska vara färgglad och  leva sitt eget liv. Låter bra tycker jag, inget ligga på knä och rensa ogräs i rabatten..
Kaktusar  blir stort igen. Minikaktusar hade jag hela fönstret fyllt av när jag var liten, vattna blommor var ju inte prio på med killar och annat som hägrade..

våfflor och barristan 013

Ett citronträd står på min växt önskelista just nu, vore så fint att ha bredvid bubbelpoolen.

våfflor och barristan 022

Är du en plantie?

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Jag kan tycka att planerandet är roligt, men sen är jag för lat för att odla och rensa. Tur att mannen tar på sig det arbetet. Kram.

  2. Jag gillar att plantera och fixa, men i lagom mängd 😉 Sen har jag tyvärr ingen vidare kunskap vad gäller trädgård och blommors skötsel… 😉
    Kram/Maria

  3. Gillar att pyssla i trädgården….men det är mest gräs där, hehe…..men det finns ju krukor och urnor man kan plantera blommor i, eller hur ?….snart är vi där…jippie !!
    Kram bia

  4. Jag ser knappt skillnad på blommor och ogräs jag;) men jag gillar att plantera fina krukor på altanen eller balkongen 🙂 Ses senare! Kram!

  5. Åh jag är tvärtom.
    Någon annan får plantera så tittar jag på blommorna och njuter av dem istället. Har inte heller speciellt gröna fingrar…

    Kram
    Stoffe

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *