The Incredible Face Mask

Jag fyllde ju år häromdagen…och ålderns rätt gör sig minsann påmind i ansiktet ,så jag är verkligen noga med att sköta min hy. Häromdagen provade jag en ny ansiktsmask som jag fick hem . The Incredible Face Mask, tillsammans med Den Fantastiska Hudguiden från Maybeauty.  Ansiktsmasken tar bort döda hudceller och partiklar som täpper till porer och gör din hy både renare och lenare.

födelsedag 002

Enkel att lägga på med penseln som medföljer .

Masken ska sitta på i ungefär 30-45 min.

födelsedag 004

Och  är lätt att dra bort när den har torkat:

födelsedag 006

Hyn blev rosig och fräsch efteråt och kändes ren.

The Incredible Face Mask finns att köpa hos Maybeauty.se för 249kr – då får man 5 masker, en pensel och Den fantastiska Hudguiden. Anger du koden diana30 får ni 30%rabatt och betalar bara 174:- väl värt att testa tycker jag om man gillar att ha hemmaspa.

Brukar ni göra ansiktsmask och ha spa kvällar hemma?

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

  1. Men stort grattis i efterskott !!
    Ja nu är det bäst att vi tar hand om våra kroppar.
    Det är ju så skönt efteråt, som en barnrumpa i ansiktet, men det är inte speciellt snyggt, haha 😉 ;)Tack för tipset.

    Ha det fint !
    Kram Pia

  2. Åh det låter ju toppen gillar när man kan dra bort den istället för att tvätta 🙂 får testa för jag älskar att lägga hemma masker 🙂 ha en skön fredag kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *