Vad var det jag sa?

Igår när jag hämtade Liten på skolan, kom han fram och slängde lite med håret och viftade med 2 papper framför ögonen på mig…..

Vad var det jag sa mamma, sa jag inte att jag kunde få brudar…?

Han hade fått sitt första kärleksbrev och inte bara ett utan två!

Jag minns så väl mitt första kärleksbrev jag fick från en kille som hette Thomas…Han hade mörkt hår och var minsann skolans snyggaste kille.

Jag jilar dig stod det på det och massa hjärtan.

Kommer ni ihåg det första kärleksbrevet ni fick?

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Nämen kärleksbrev, så gulligt 🙂
    Här är ingen semester bokad ännu (förutom min resa) med sommarjobbare i huset så är det svårt att bestämma nåt än… Kramis Suss

  2. Så sött!! Det var nog i fyran jag fick mitt första kärleksbrev. kommer ihåg den pirrande känslan. Är det du som startar upp den nya bloggportalen? Berätta gärna lite mer eller är det hemligt tills premiären? Är så imponerad av dig och allt du gör! Du är verkligen en inspirationskälla. <3 Kram Annika

  3. Men sötisen då .) Så sött… 🙂 Näää har ju nyss renoverat känns det som…. vi renoverade hela vår lgh när vi flyttade in för 3 år sen och no more…eller inte än på ett tag…..jobbigt ju., men kul när det blir nytt o fint, kram kram

  4. Nej, det kommer jag inte ihåg. Men en av mina första kärlekar hette också Tomas… ett vanligt namn på den tiden.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *