Tävling vinn presentkort på Njuta Spa

Ni vet ju hur mycket jag älskar att gå på Spa ….

Förra veckan var  Helen och jag på Njuta Spa i Nacka, vilket underbart ställe, lugnt, tyst och bara så charmigt och underbar personal.

njuta spa 033

Nu tänkte jag att 1 av er ska få chansen att vinna två presentkort på Njuta Spa i Nacka

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Följa styledevie_se på instagram

2, Gilla dianasdrömmar på facebook ochdet gör ni här och dela tävlingen där

3, Motivera varför ni skulle behöva gå på spa och koppla av.

Tävlingen håller på tom den 23/4.

Lycka till!

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

24 Comments

 1. Min dotter och jag skulle båda behöva avkoppling!
  Det har varit mycket med jobb familj och nu ett svullet knä sen vattenträningen!
  Hoppas!

 2. Vilken dröm att få ta med sig en vän och bara koppla av och få möjlighet till skratt och njutning.
  Ja vilken småbarnsförälder behöver inte få komma iväg på sånt här, men den här gången hoppas jag att det är min tur.

  Följer på instagram och dig Facebook och delar.

 3. Gillat och delat!
  Jag skulle så gärna vilja åka iväg med sambon nu när vi bägge sagt upp oss och ska sluta arbeta tillsammans efter nästan 10 år. Han ska ut på nya äventyr och jag har valt att stanna hemma och ta hand om min hälsa, så vi kommer inte alls att träffa varandra lika mycket i fortsättningen. Det blir annorlunda, men det blir bra! Men att avsluta med en spa-helg och fira vårt nya liv tillsammans skulle ju vara helt fantastiskt!

 4. Följer, delar jessica sundberg1 och gillar och allt mellan himmel och jord!

  Jag och min man har varit ifrån varandra i omgångar nu i olika jobb. Och mer komma skall. Det har varit långa och jobbiga dagar, både för den som varit iväg och den som varit hemma och fått ta hand och hem, barn, jobb och alla vardagssysslor. Nu behöver vi bara umgås han och jag, varva ner, spa:a, ta det lugnt och finnas där för varandra. Man måste vårda kärleken och hinna gå ner i varv!

  Kram!

 5. Jag skulle vilja vinna en spavistelse och dela denna med Marlene. Hon ställer alltid upp och jag vill ge henne något hon verkligen behöver just nu, men med knaper ekonomi är det svårt så jag håller tummar och tår 🙂

 6. Glad och fräsch önskar jag möta våren
  en stressad kvinna lite kommen till åren
  för tonårsbarn och heltidsarbete i kombination
  gör att jag drömmer om att få lite rekreation
  så tänk om jag hade sådan tur
  att få åka till Njuta Spa på lyxig hälsokur
  total avkoppling och kanske en skön behandling
  med mig skulle rentav ske en fantastisk förvandling:)
  PS – jag har gillat o följt!

 7. Vilken fin sida, duktiga ni är! Vill gärna var med o tävla!
  Följer på Insta och gillar sen tidigare och har delat. Jag skulle gärna vilja ha avkoppling efter en intensiv vår och kunna ta med min älskade syster som haft en väldigt tuff tid som ensamstående med utbrändhet och kronisk värk. Hoppas på tur, kram Suss

 8. Gillar och delar förstås!
  Jag och Mannen i mitt liv skulle kanske behöva njuta av spa, efter en massa jobbiga saker i våra liv. Att få tanka lite nya krafter inför fortsatt byggnation på vårt hus som vi ej gjort klart. (badrum, bastu, uterum, förråd, carport…)
  Kram/Maria

 9. Jag har en kär vän som jag väldigt gärna skulle vilja ta med på en fin upplevelse tillsammans – jobbigheter i livet behöver få en puff framåt för oss tillsammans.
  Jag gillar nya superfina sidan på insta och även FB sidan som jag delat. Kram

 10. https://www.facebook.com/helena.bergman.7146/posts/10152325638906041 Delat och gillar på Facebook, följer som fotohella på Instagram.

  ”Önskar ett besök på spa,
  att bara vara jag för en da’.
  Hämta nya krafter nu i vår,
  bra i kroppen och sinnet jag då mår.
  Älskar mina tre barn över allt annat,
  men den här mamman behöver lyx, spa, lugn och ro för en stund, blandannat.
  Lite egentid med en kär vän, JA!
  håller alla mina tummar för SPA :-)”

 11. Hej,

  Jag skulle så gärna vilja överraska min syster som ska vara tärna på mitt bröllop, vi båda skulle behöva komma bort från våran stressiga vardag.

  Gillat och delat.

  Kram

 12. Gillar fb annica karlsson

  En förskollärare som på lärande kretiv anda har lagt allt sitt krut
  Små medel och stora grupper är aldrig lätt , men vi har löst alla problem på ett fantastiskt sätt
  Mina fötter jobbar på o springer för att hjälpa andra och mina händer är snälla,vårdar,sköter o tar hand om många. Nu behöver jag ta hand om mej lite grann så fötterna orkar mera o att händerna kan hjälpa flera !

 13. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna. Det vore fantastiskt att få andas ut och rå om mig själv lite på ett härligt SPA. Det är inte ofta man har varken tid eller ekonomi för sådant när man är ensamstående och har tuff ekonomi.

  Gillat och delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 14. ja vi alla behöver väl detta hur skönt sm helst så vad ska jag säga jag behöver det MEST

  nja kanske inte men VÄLDIGT mycket behöver lite omtanke och ro kanske som mest just nu

  följer och delar under mitt namn Anna Froby 🙂

 15. Tänk att min kära väninna få bjuda,
  en present som 70-åring få njuta.
  Ta bussen ner till vår huvudstad,
  efter vårt SPA är vi extra nöjd och glad.
  Ja nu hoppas jag verkligen på tur,
  denna tripp för oss vore fantastiskt kul

 16. Hej Diana.

  Självklart delar jag tävlingen och gillar och följer !

  Hoppas allt är bra med dig 🙂

  Jag skulle vilja vinna spa besöket , för det är inte ofta
  som jag får komma iväg för mig själv vilket jag verkligen skulle behöva göra. Sen är det inte ofta man har råd med något så lyxigt heller.

  Skulle passa perfekt nu till sommaren att få känna mig lite fräsch , speciellt efter den kommande förlossningen . Nu har jag gått 8 månader och känt mig både stor och otymplig.

  Snälla hjälp mig att känna mig fräsch och nå
  ett livsmål jag har <3

  Stora kramar Jessica med familj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *