Falkenberg strandbad – The Retreat Club

När Prat Pr bjöd in till pressfrukost hade jag det lite extra lyxigt…för Falkenberg Strandbad och The Retreat club som deras Spa anläggning heter var på plats och hade bjudit in mig till en lyxig stund.

Pressdagar 038

Jag fick ett smakprov vad detta härliga spa har att erbjuda och fick genast skriva upp ett ställe till på min must visit lista.

Den underbara massagen gav mersmak.

Pressdagar 043

Spa anläggningen är Inspirerad efter den afrikanska Kalahariöknen gällande allt från inredning och behandlingar till produkterna .

Pressdagar 045

Fick även kika närmre på produkterna från Kalahari som dom jobbar med där en del av intäkterna går till välgörande ändamål .

Sånt gillas.

Blev ni sugna på att åka dit eller har ni varit där?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Det här var särskilt kul att få läsa just nu för vi åker dit i påskhelgen! Nu blev jag ännu mer sugen på att komma iväg!

  2. Vi tänkte åkt dit men valde bort. De hade specialpris för barnfamiljer men åkte man utan barn så gällde inte rabatten. Så då valde vi Ystad Saltsjöbad.

    Kram

  3. Jag och syrran drar till Tylösand på fredag, ska bli mysigt. Vi har varit där en 4-5 gånger förut och blir aldrig besvikna. kram jess

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *