Platino Pink Moscato

Vad passar väl bättre än ett rosa bubbel för nån som älskar rosa?

Igår bjöd jag över grannen på lite rosa bubbel, det var vi värda efter ett träningspass av Tracey Anderson….

Min kära granne körde hårt med mig…

Platino Pink Moscato har en ljuvligt bärig doft med toner av fläder, hallon och tropisk frukt. Den behagliga sötman och den fräscha smaken av fläder har inslag av hallon, jordgubbar och lite apelsinskal.

Ett mousserande rose som passar perfekt varma sommarkvällar och till en billig peng dessutom.

Ps Idag ska jag vara modell på en modevisning, ni hänger väl med på instagram dianasdrommar för direkt rapport..? ds

Gillar ni rose?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

 1. Åh ja älskar rosè det där måste jag köpa 🙂 snygg MK klänning du köpt 🙂 ha en fin dag kram

 2. Jag ÄLSKAR rosé, det passar alltid bra. Och här nere, kyler vi roséet riktigt väl, lägger i isbit och avnjuter gott och länge i solens strålar. På vintern dricker vi rött 😉 Smakar inte så gott med rödvin när det är 35-40 grader ute…..
  kram och lycka till, ska kolla in iG.
  /JESS

 3. Älskar Rosé, känns som att det får bli en lakrits och rosé kväll snart…

  Kram
  Helen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *