Direkt från Catwalken

Det där med att vara modell skulle jag lätt kunna tänka mig att vara oftare…jag menar vem vill inte bli sminkad, fixad i håret , dricka bubbel och bli ompysslad en hel dag?

modevisning mm 053

Barristaan höll sin årliga mordevisning för 200 shoppingsugna tjejer och jag var tillfrågad att vara modell.

modevisning mm 057

Bakom kulisserna händer allt….i modellvärlden det vet ni väl..catfight mm

Någon försökte ta min underklänning, aja baja säger jag bara …

modevisning mm 069

Sminket bättras på av Carola som var min stylist för dagen, henne hittar ni hos Barristaan om ni vill bli klippta, ska på fest eller rent av gifta er, hon kan allt.

Har ni varit modeller någon gång?

Jag lovar att ni ska få se fler bilder när jag har fått från fotografen.

Ha en härlig måndag!

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Det låter ju hur kul som helst och snygg är du med. Nä jag har aldrig varit modell haha och det är nog tur det. Önskar dig en bra måndag. Kram Anette

 2. Så kul att få vara modell och supersnygg är du! Jag har varit modell en gång genom jobbet men då var jag klädd som snickare… Inte lika spännande 😉 Kram Suss

 3. Wow, du är SÅ snygg!! Ja visst har jag gjort det. T om i bikini … Men det var ju på ”gamla (unga) goda tiden” 🙂 Då var jag i final i både Fröken Gästrikland och något år senare i Fröken Stockholm.
  Kram Rosita

 4. Vad fin du va! Vad kul att det gick så bra och att du trivs så gott med det du gör. Jag blir så nyfiken på om du har ett vanligt jobb på dagarna eller hur hinner du med så mycket bloggjobb och vanligt jobb?

  • Jag har ett vanligt jobb också :), men lunch ska jag ju alltid äta så lunchevent är perfekt :), lör och sön är jag ledig och denna visning var ju på en lördag kram

 5. Du är ju urläcker i de där tjusiga änglalockarna!!
  Vid tre tillfällen har jag varit omslagsflicka på framsidan av Drömhem & Trädgård…. om man nu kan kalla det för modell, haha!
  Kram du tjausing!
  Judita

 6. Så läcker du är! Jag har blivit tillfrågad en gång men tackade faktiskt nej…. vågade inte!! Skulle tacka nej om jag fick frågan igen..
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *