Tävlingsdags och att ha några vinnare

Först har vi vinnaren av ett par finfina converse från Ninehearts och vinnaren är den här tjejen, maila namn, adress, tfnr , vilken modell du ville ha och storlek.

Och till er som inte vann är det riktigt bra priser inne hos Ninehearts just nu.

Sen har vi den här lyckliga tjejen som tar med sin bästa väninnan på en 4 good kväll, maila dina uppgifter till dianasdrommar@spray.se så kommer 2 presentkort på posten.

Sen har vi 3 vinnare av Vichy´s härliga och effektiva solmist och vinnarna är: den här tjejen, den här tjejen och den här tjejen, grattis till er också , maila era uppgifter till mig.

Och så dags för en ny tävling, nu ska ni få chansen att vinna lite solprodukter från Nivea

Ni har chansen att vinna In shower refreshing, Nivea cooling sun spray, Nivea cooling mist, badboll, och 2 sunscreen till bilen.

För att ha chansen att vinna ska ni:

1Gilla DianasDrömmar på facebook och dela tävlingen där.

2, Motivera varför du ska vinna.

Tävlingen håller på tom 23/5, missa heller inte att vinna biljetter till Skansen för hela familjen här

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

16 Comments

  1. När jag kollar vinnare kommer jag bara till andra bloggare – är de bloggare som vunnit då eller??

    Åh vill gärna vinna … är SKITDÅLIG rent ut sagt på att använda solskydd… älskar ju sommar o sol, men är tyvärr inte så rädd om mig själv…så hoppas på tur/

    Kram fr mig

  2. Ska ut och resa så det vore perfekt med lite Nivea produkter.
    Kollade vinnarna ,så jag undrar om tävlingarna är för bloggare bara.
    Gillar på FB Eva Flood

  3. Åååå jag vill vinna!! Jag bara älskar doften av Nivea, En doft som liksom aldrig går ur tiden och jag kommer alltid tillbaka till den. Kram Anette

  4. Klart jag vill vara med i utlottningen av finfina och pålitliga solskydds produkter gillat och delat under mitt namn Christina Frisberg.
    Kramen!! <3

  5. Klart jag vill va med i utlottningen 🙂
    Håller nu tummarna Såååå….för detta pris skulle jag så gärna vilja Fååååå!!!!!
    (Ska till Spanien med min kille som är 7 år i sommar, så detta pris skulle jag inte tacka nej till att få packa ner i resväskan ).
    Följer dig sedan tidigare på fb och delar/länkar såklart tävlingen offentligt så mina vänner också hittar till din blogg: https://www.facebook.com/pernilla.wamsjo/posts/10202260882339410

  6. Å vad kul med tävling, klart jag ska vara med. Jag älskar ju Nivea!
    Gillat och delat 🙂
    Tänk att kunna vinna ett kit perfekt att ta med till sommarens alla båtturer.
    Kram Helén

  7. Jag gillar redan på FB, har delat där, Olsson Åsa

    Jag vill vinna därför att min hud är solkänslig och kräver bra produkter – gärna Nivea.

  8. Hej! I vår familj är vi ljusa lite rödlätta och torra i hyn. Så jag har ännu inte köpt något solskydd. Det behövs. Är med och tävlar och följer dig. Gillar och delar tycker det är roligt att läsa om dig när du är ute och reser. Maud maude@tyfonmail.se

  9. Klart jag är med och tävlar!
    Solkräm behövs alltid här under sommaren då både jag och barnen lätt bränner oss pga vår ljusa hy. Cancerrisken sägs ju bli värre för varje gång som man bränner sig i solen så ja, man kan aldrig vara nog försiktig!
    Gillar redan din blogg på FB och har delat (Beatrice Bäckstrand).

  10. Då jag lätt bränner mig så är det extra viktigt att jag smörjer in mig med sololja.
    Hade varit perfekt om man vann detta kitt, då är sommaren räddad.

  11. Gillar och delar på facebook och är med i tävlingen av detta underbara Nivea paket med solprodukter och annat härligt och den där Nivea badbollen vill jag bara ha, alltid önskat mig en badboll, håller tummarna nu! 🙂

  12. Jag är gärna med och tävlar, och skulle verkligen vilja vinna detta paket som passar utmärkt nu när värmen är här. Har redan lyckats bränna mig själv så vore toppen att vinna hem detta så jag kan undvika att göra det igen, och på så vis säkra dottern emot solens alla strålar.

    Kram Sanna

  13. En härlig vinst till sommaren:) Jag älskar doften av Nivea och behöver skydda både mig och barnen så vi kan njuta av sommaren 🙂 Delar på FBoch håller tummarna 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *