När man gillar något riktigt mycket

Vet ni hur det känns när man blir tokkär i ett plagg, sådär så att man vill bo i det jämt?

 

Så var det med den här fina klänningen från Yellow Ferry.

Så när mannen och killarna undrade vad jag önskade till mors dag var jag snabb att skicka över en länk på samma klänning, fast i svart (lite annat tyg, men samma modell)

Den perfekta lilla svarta, passar både till jobbet och till fest med höga klackar och smycken och jag blev lika förälskad i denna.

diana_7_(853x1280)

Gillar den utställda ärmen och den smickrande modellen på klänningen och den får mig verkligen att känna mig fin.

diana_8_(853x1280)

Ha en härlig torsdag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

13 Comments

  1. Du är verkligen superfin Diana! Klänningarna passar dig verkligen och du för mig så sugen på att klicka hem en till mig med.

    Kram!

  2. Ja det där är underbart när man har ett plagg som är så kär i, så tråkigt när dom går sönder men ja det är så man kan använda dom varje dag, bo i dom.

    Jätte fina plagg

  3. Jamen, åh så snygg du är i den!! Både den vita och svarta. Snacka om bra morsdagspresent!! Ha en fin dag. Kram Annika

  4. Åh ja man hittar ju såna där plagg lite då och då som man vill köpa i alla färger som finns typ. Jättesnygg klänning på supersnygg kvinna!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *