Designa din egen Magnum på NK´s Magnum Pleasure Store

För en Magnum älskare måste detta vara drömmen, jag menar vem vill inte designa (och förstås äta) sin alldeles egen designade Magnum glass?

Det var precis vad Helen och jag fick göra.

Magnum gb glass 012

Magnum firar 25-årsjubileum och bjuder inte bara på en ny jubileumsglass Magnum Marc de Champagne, Magnum tar steget längre och öppnar en pop up-butik för att maximera den lyxiga Magnum-upplevelsen. Magnum Pleasure Store har tidigare gjort succé i storstäder som London, Paris och New York. Nu har  Magnum Pleasure Store öppnat på NK i Stockholm för första gången i Sverige och det gäller att passa på – pop up-butiken är endast öppen under fyra veckor, tom den 15 juni.

Made by me, vanilj, choklad, lakrits, pistage och torkade rosenblad, mums säger jag.

Kan säga som så att ingen middag behövdes den dagen för man fick nämligen äta hur många man ville…

Magnum gb glass 008

Magnum gb glass 015

Man fick välja 3 toppings, Magnum White eller Magnum Classic, kommer definitivt besöka pop up butiken flera gånger då det fanns galet många godsaker att välja på och jag har 3 killar som gärna vill dit…

Vilken är er Magnum favorit?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. Min favorit är Tiramisu som fanns förra sommaren men jag tror inte den finns i år… Era glassar ser farligt goda ut 😉

  Kram

 2. Magnum är ju så gott!!! Jag gillar mandelmagnum bäst!
  Vet inte om den finns kvar men Magnum fanns iaf i strut, galet god!
  Trevlig helg
  Kram Sandra

 3. ojoj, det hade varit som paradiset för mig, jisses så gott !!
  Kram jess

 4. Smarrigt 🙂 Tur jag inte gick skulle lätt tryckt i mig hela 😉 testar ringer dig sen, vi ska gå till Hornsbergsstrand nu å bada, kom dit om du vill när Oliver slutar skolan??? hörs på tfn annas ses vi im, kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *