Djurs Sommerland

 

Sista dagen i Danmark var bästa dagen tyckte Elliot, då var det nämligen dags att besöka det efterlängtade Djurs Sommerland  och jag säger bara bättre nöjespark har jag aldrig varit på, blev bra sugen på att ta med mig hela familjen hit.

Danmark Grenaa Djursommerland 097

Parken består av hela 8 stycken temaländer, här är vi på väg in i Mexico.

Över 60 åkattraktioner, så minst 2 dagar rekommenderas här.

Danmark Grenaa Djursommerland 099

 Lina  tar med killarna på en åktur i Mexico.

Det bästa med Djurs Sommerland är att valmöjligheterna är oändliga och det finns nåt för alla ,liten som stor i anslutning till varandra.

Danmark Grenaa Djursommerland 071

20140522-213240.jpg

En och annan kaffe hann mammorna med…och behövde..för jag hade lovat att åka både Juvelen och Thors hammare (och det gjorde jag också..)

Det fanns även ett jättefint vattenland ,så att man kan svalka sig varma dagar.

Maten var suverän, inte massa skräpmat som det ofta är på nöjesparker utan riktigt god och prisvärd buffe som alla gillade.

Danmark Grenaa Djursommerland 083

 

Danmark Grenaa Djursommerland 078

Danmark Grenaa Djursommerland 079

Danmark Grenaa Djursommerland 102

När dagen var slut var det lättare sagt än gjort att få med sig killarna hem men med en Ben och Jerry glass och ett löfte om att snart åka tillbaka så fick vi med dom hem.

Både jag och Elliot har haft 3 fantastiska dagar i Danmark med många skratt och härliga upplevelser och det får nog snart bli ett besök i vårt härliga grannland igen.

Ska ni besöka Danmark i sommar?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Vilken fantastisk UPPLEVELSE !
  Jag hoppas att vi ska kunna göra massor av spännande saker på semestern, men vi vår väl se hur långt pengarna räcker 🙂
  Kanske ses vi i huvudstaden i alla fall ! ?
  Kram

 2. Gabriel tjatar om just Djurs Sommerland. Jämt! Måste nog at en tur dit, men samtidigt har vi ju både Universal, Disney, Legoland och Bush Gardens I Florida framför oss så….
  KramMia

 3. Jag har aldrig hört talas om Djurs Sommerland, tack för tipset, det måste vi besöka. Vi har bokat in två dagar på Kolmården i alla fall och sedan får vi se vad det blir. Mannen ska jobba mycket eftersom han startat egen butik, så vi hoppas på fint väder så vi kan bada i sjöarna här runt omkring.
  Ha en bra dag!

 4. Inget är inplanerat men ett besök blir det säkert. Vi bor ju så nära att Köpenhamns är en kvart bort med tåget 🙂

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *