Beauty of the week och tävling vinn en Glossybox

Mitt bästa skönhetstips den här veckan är att testa Glossybox.

Vill du få hem och testa fem exklusiva skönhetsprodukter i mindre storlek från spännande varumärken varje månad?

Ofta när man är sugen på nya produkter är man ju lite tveksam till att köpa full size produkter ifall man inte skulle gilla dom, därför tycker jag att Glossybox är perfekt.

stack3_2-800x511

 

Varje månad får du hem din GLOSSYBOX med fem skönhetsprodukter – ren vardagslyx!

Känns som julafton varje gång.

Nu har jag hela 3 stycken majboxar att tävla ut bland er läsare.

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Gilla dela DianasDrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen på facebook.

2, Motivera varför du skulle vilja testa Glossybox.

Tävlingen håller på tom nästa fredag!

Ha en härlig fredag!

Kram Diana

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

39 Comments

 1. Har delat och vill vinna för jag gillar att presenter få och att på fester gå kram Linda

 2. Som pensionär och inget roligt i brevlådan skulle jag gärna testa lite glamour i vardagen med Glossybox kram Monica

 3. Jag har alltid varit nyfiken på dessa boxar som alla titt som tätt får hem, men sen är jag lite avvaktande dels för att jag är osäker på vad man får för innehåll, om det är något jag kommer att använda, om det passar mig osv.. alla tankar och frågor snurrar.
  Kanske kan jag få chansen att prova en via dig och sedan bestämma om det verkligen är något som är så bra som alla säger.

  Jag gillar å delar såklart din sida på facebook /Angelica Broman

  Ha en toppendag”

  Kram

 4. Hej.

  Jag gillar och delar med namn Linnea Möller.

  Är en tråkig trebarnsmamma som inväntar en hemsk separation från barnens far. Smink och skönhetsprodukter använder jag aldrig men önskar jag gjorde. Skulle vilja vinna detta för att kunn rå om mig själv

  Mvh jessamy

 5. Sliten o slutkörd mitt i flytt av stort hus – de minsta jag just nu gör är att piffa till och måna om mig själv….vore underbart att få en box i postlådan o kanske kunna fräsch upp den här 45 åriga tanten för just nu känner jag mig som en tant…haha…

  Hoppas på tur är lite nyfiken på dessa boxar, vore ju behändigt att varje månad få en sån i lådan…så kanske jag blir så sugen att jag fortsätter me en sån prenumeration…

  Hoppas få testa …oh se om de faller mig i smaken..

 6. Jag har delat o gillat på facebook och jag vill så gärna vinna för oftast har jag inte råd att testa eller köpa alla härliga produkter som ni skriver om…

 7. Jag vill verkligen vinna. Varför? Jag har så länge funderat på att klicka hem denna prenumeration men aldrig kommit till skott…..så jag vill absolut vinna. Kram Anette

 8. Gillat och delat. Älskar skönhetsprodukter och tänk vad roligt det måste vara att få hem en sådan i brevlådan!

 9. Vill gärna vara med tävlingen. En glossybox varje månad, det är som på julafton, helt säkert, men ännu bättre-den infinner sig en gång per månad 🙂 Gillat och delat på facebook.

 10. Lite lyx i vardagen sätter guldkant och är alltid bra.
  En underbar låda med posten vill jag gärna ha!

  gillar och delar

 11. Hej!! Har delat på Facebook! Är höggravid, trött och ser hemsk ut – hade blivit jätteglad för lite glossybox-lyx i vardagen som kan pigga upp mig!!

 12. Gillat o delat offentligt på Facebook samt Har bara hört hittills mycket känd märke oj hoppas på tur För sinnlig njutning får ej ta slut
  ska bara fyllas på med nya attribut.

 13. Har gillat och delat och skulle gärna vinna så klart. Det vore en perfekt present att ge till en kompis som behöver lite uppmuntran. Att den är bra vet jag redan, är prenumerant sedan länge 🙂

 14. Jag har delat på fb som Paola Allegrini.

  Egentligen skulle jag såklart vilja testa boxen själv, eftersom jag aldrig har gjort det men hört så mycket gott om den … men när man har en 14-årig dotter hemma är det lika bra att acceptera sitt öde. Jag skulle inte få ha den för mig själv. Alltså är det bäst att jag önskar den åt henne – hon skulle bli så lycklig att det räcker och blir över för oss båda 😉

 15. Jag gillar Dianas Drömmar och har delat tävlingen på min facebooksida! =)

  Jag skulle vilja vinna en lyxig Glossybox till min kära fru och livskamrat Maria! Hon har det inte alltid så lätt på grund av sin sjukdom och genomgår just nu en jobbig period, men hon försöker ändå vara positiv och omtänksam mot alla i sin omgivning. Tycker därför att hon vore värd uppmuntran, dessutom är hon mycket intresserad av hudvård och älskar spännande överraskningar! Kanske skulle hon vilja börja prenumerera om hon får prova en alldeles egen box full av skönhet?

 16. Nu har jag gjort allt man ska 🙂 Så nu är det bara att hoppas på tur!!
  /Lotta

 17. Många pratar positivt om dessa boxar, och det väcker min nyfikenhet då jag aldrig testat dem.
  Jag har gillat och delat på FB
  Glada sommarhälsningar Jennya

 18. Jag skulle vilja prova av samma anledning som du. Jag vill gärna testa nya produkter men helst slippa slänga pengar på fullsizeprodukter som jag sen kanske inte gillar eller passar i.

 19. Gillar och delar på FB, Tina Carlström .
  Skulle verkligen behöva unna mig lite skönhet och vård av min hud. Har helt fastnat i mammabubblan och behöver rycka tag i mitt fräscha ego. Hinner sällan komma iväg och handla till mig och lista ut vilka produkter som är bra. Men här får jag verkligen hjälp, bra produkter och möjlighet att piffa till mig. Som ett kinderägg för barn är detta ett kinderägg för vuxna!

 20. Jag är riktigt nyfiken på Glossybox! Har inte provat själv, men det låter riktigt kul att få sig en överraskning varje månad.
  Men är lite osäker på att själv beställa just ifall det skulle vara produkter som inte föll mig i smaken. Skulle verkligen vara jättekul att få prova en och se! 🙂

 21. Jag vill så gärna vinna, då jag som en fattig student kämpar mig fram för en bra framtid. Men det är brist på både tid och pengar, och jag behöver så lite extra glädje och boost inför sommarn. Detta skulle göra hela min sommar fantastisk! Ger även ett rim, då jag så gärna vill vinna:

  Du kan väcka glädjen i mig,
  om jag vinner denna av dig,
  skulle jag av glädje tacka dig

 22. Jag är med 🙂

  Gillar din sida på fb och delat: https://www.facebook.com/matilda.pettersson.583

  För en trött och ganska nybliven tvåbarnsmamma blir det inte mycket lyx precis, så en sån här box (som jag funderat på att testa ett tag nu!) skulle förgylla vardagen lite extra 🙂 Skulle låsa in mig i badrummet och prova alla grejer en kväll när sambon har ”barnjouren”!

  Kram Matilda

 23. Har alltid hat lyst til å teste men aldri turt, håper jeg blir den heldig e 🙂

 24. Ju äldre jag blir ju mer inser jag vikten av att ta hand om sin hud och sin kropp. Rynkorna smyger sig sakta på och kroppen förändras, Som tur är finns det bra produkter som kanske kan stoppa en del av ålderstecknen, för egentligen har jag inget emot att bli äldre men mer rynkig – njaeee! Med en glossybox hoppas jag att få inspiration och tips på bra produkter som skulle passa just mig!

  Kram!

 25. Gillar och delat johanna mårtensson

  Och hoppas få vinna något till mig själv som det sällan blir med små barn

 26. 1. Jag gillar DianasDrömmar på facebook och har delat tävlingen på min sida! =)

  2. Jag är obotligt superintresserad av hudvård och skönhet och har länge varit sugen på att testa just Glossybox! Mitt intresse har jag ärvt av min kära mamma, för hon är minst lika intresserad hon och har alltid varit noga med att ta hand om sin hy så länge jag kan minnas. (Så är hon också praktiskt taget rynkfri, trots att hon blir 75 år idag den 2 juni!) Därför tänkte jag att om jag vann, så skulle jag vilja dela denna box med min mamma. Det skulle passa mycket lägligt i tiden, för både hon och jag är i stort behov av extra uppmuntran i tillvaron just nu eftersom vi genomgår prövningar på var sitt håll som tär på både glädjen och lusten. En lyxig Glossybox skulle bli som en riktigt glädjande fest för både henne och mig!

 27. Är gärna med & hoppas på tur.
  Som en trött 2-barnsmamma som inte sovit på snart 8 månader skulle detta verkligen vara en form av lättillgänglig lyx att unna sej. Har länge funderat på att skaffa mej en prenumeration men vill helst testa först. Hoppas jag kan göra det med din hjälp 🙂

  Gillar & delat på facebook – Lina Eckerström

  Ha en toppendag !
  Kram Lina

 28. Jag har just handlat klänning, tillbehör och makeup till dottern som ska på bal. Vi har begränsad ekonomi och .Jag lägger eg sällan pengar på mig själv-barnen går först. 🙂
  Detta skulle passa som en 40 års present till mig eftersom jag fyllde 40 i maj.
  Gillar och delar.
  Kram

 29. Hej Diana! Jag har alltid deltagit i dina tävlingar tidigare och väljer att göra det nu med, just för att du alltid tävlar ut så otroligt fina priser. Anledningen till att jag tycker att jag förtjänar att vinna är densamma som tidigare så jag skriver min story och hoppas på bättre lycka denna gång 🙂 jag kommer från en familj (bara mamma och syskon) som inte tillhör den skaran som har pengar. Min mamma är sjukskriven sedan 9 månader tillbaka, vilket mamma har förklarat är anledningen till att vi måste leva på ett “snålt sätt”. Det betyder tex att vi inte kunde fira jul i år då alla presenter och all mat hade kostat för mycket. Men också för att mamma är trött och orkar inte. Det betyder också att jag och mina syskon måste klara oss på de garderober vi har och inte kan köpa nytt. Det har jag accepterat, även om det är ledsamt för jag älskar kläder och mode. Därför skulle sådana “onödiga köp” aldrig komma på tal i min familj. Jag tycker så synd om mamma som kämpar med hyror och allt att jag vågar inte be om något och när jag väl ber om någott (som jag verkligen behöver), så känner jag skuld. Jag hade blivit super super lycklig om jag fick en sån här lyxig glossybox , då jag annars aldrig har chansen att få något så lyxigt och utöver det vanliga. Förlåt för att detta blev så långt, hoppas att du orkade läsa 🙂 kram, Amira

  Ps. Har gillat dianasdrömmar på fb och delat detta inlägg 🙂

 30. Det är verkligen svårt att välja bland alla produkter när jag har lust att testa något nytt. Att andra har valt något bra och lagt i en fin låda verkar ju toppen att testa. Gillar på fb

  Mvh
  Berit

 31. Gillar redan på fb. Vill så gärna prova dessa boxar som alla pratar så gott om. Älskar att prova nya saker och ibland blir man glatt överraskad och ibland mindre glatt överraskad.

 32. Jag är med.

  Följer din fb-sida sen tidigare. Delar tävlingen där: Frida Bergner
  Jag vågar inte riktigt prenumerera på dessa Glossyboxs som alla skriver om i fall det är produkter som bara blir liggande som jag inte gillar eller använder. Det blir liksom bortkastade pengar då.
  Därför skulle det vara kul att få en fin glossy låda att testa och se vad den innehåller.

  Ha en bra dag/Frida B

 33. Jag har avundsjukt sneglat på min väninnas Glossybox som hon får hem
  varje månad,eftersom jag studerar så är det en utgift som jag får tråkigt nog stå över.
  Känns lite snopet , då jag får titta,lukta och känna men inte ha (nåväl någon gång
  har jag fått en produkt som inte föll min väninna i smaken).
  Jag älskar att testa olika produkter och livet känns lite torftligt då man
  inte har samma ekonomi som när man arbetade, så en liten vardagslyx
  som en uppmuntran i allt studerande skulle ge mig en extra
  energiboozt, då jag dessutom ska plugga under sommaren.
  Har gillat och delat på FB 🙂

 34. Jag är gärna med och tävlar, och är riktigt nyfiken på Glossybox. Har själv samarbetat med företaget i samband med vårt event Mammamingel men tyvärr inte fått äran att själv testa på någon av deras fantastiska boxar ännu, så vore verkligen skoj att få göra det och lyxa till det lite nu lagom till sommaren.

  Gillar givetvis din sida på FB (Sanna Kaakinen), där jag även delat både sidan och tävlingen offentligt.

  Kram Sanna

 35. Klart jag vill vara med i utlottningen!!! 🙂 o hoppas förstås vinna hem lite lyx och elegans som på min dag sätter lite extra glans, så jag hoppas och tror att det inom mig bor en liten vinnare, för en glossybox gör mig både glad och kvinnligare. 🙂
  delar tävlingsinlägget på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Sol ute sol inne sol i hjärta sol i sinne! <3

 36. Gokväll!
  Jag vill jätte gärna vinna detta eftersom att jag ÄLSKAR verkligen skönhetsprodukter. Men jag har inte råd med så mycket sånt nu när jag är student och har värdens tightaste budget.
  DU SKULLE VA MIN HJÄLTE OM DU KUNDE HJÄLPA MIG!

  Och vill bara säga att jag älskar din blogg och funderar på att starta egen för att jag blir så inspererad !

  Kram Julia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *