Italia Living

Sommarens resa är äntligen bokad, i år fick barnen välja vart vi skulle åka…

Dom hade en önskan om att det skulle finnas riktigt god mat dit vi skulle, dom ville till Italien.

desenzanfew

Valet föll på Desenzano vid Gardasjön, mycket på grund av dom trevliga tjejerna på Italia Living.

Italia Living ägs av 2 svenska tjejer Emma och Elin och jag är mycket glad att jag av en slump hamnade på deras sida när jag letade boende.

Italia Living Film

Trevliga lägenheter med allt man kan tänkas behöva, finns även grill och pool och kylskåpet kommer att vara välfyllt när vi anländer mitt i natten.

Poolen ser jag fram emot att ta ett dopp i varma kvällar.

Jag har fått så otroligt mycket tips på ställen som ska besökas, var man bäst hyr sin bil och restauranger som måste besökas av Elin.

vuxet

(alla bilder lånade från Italia Living´s hemsida)

Flygresan är bokad med Ryanair som hade otroligt bra priser till Bergamo och boendet i lägenhet hos Italialiving som också var otroligt bra pris , hela resan med boende, bil och flyg runt 20´00 tidigare när vi har åkt charter har det legat på det dubbla.

Har ni semestrat i Italien?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

17 Comments

  1. Å så fint och det låter ju helt fantastiskt!!
    Bra tips, måste kollas in lite noggrannare;) Säker på att ni får en underbar semester!
    Längtar till aug då jag får träffa dig igen!!

    Kramar ♥

  2. Ser fram emot att följa er på resan då jag själv är sugen på att bila i Italien kram Anna

  3. jag har semestrat både i italienska städer och mindre byar och jag föredrar nog landsorten framför storstaden. det finns en annan känsla på landsbygden.

  4. Kloka barn du har! Vi var i Italien förra året (Piemonte) med ett helt gäng o hyrde ett slott. För 2 år sen var jag o maken i Dezensano i aug, bodde precis nere vid piren i hamnen. Underbara Garda! Inte då mycket strandliv kanske men massor att titta på, och det är ju som vackrast i norr. Vi har åkt med Ryan till Bergamo båda gångerna o hyrt bil, funkar klockrent och stora vägarna är bra. Kram

  5. Italiensk mat toppen…….för att inte tala om glassen!
    Har varit till Riccione , Sardinien och Sicilien. Trevliga resor speciellt Sicilien.
    Även Rom och Milano har besökts.
    Hoppas ni får en fin resa.
    Kram Titti

  6. Har datastrul så jag vet inte om du får femtielva kommentarer av mig nu!

    Låter underbart! Tack för bra tips, har inte vaeit så mycket i Italien två långhelger, en i Rom och en i Milano så jag vill dit igen!

    Kram Jenny

  7. Åh, så fint det ser ut!! Jag har faktiskt aldrig semestrat i Italien, konstigt egentligen eftersom jag älskar Italien och speciellt italiensk mat! Det ska bli spännande att höra vad du tyckte om er resa!
    Kram Jennica

  8. e så sugen på Italien 🙂 men det får bli sen, kanske en weekend till Italien i höst. fint det ser ut, krammar

  9. Jo du som du vet:) Få se om du hittar något nytt som jag inte sett på mina resor dit som jag kan få tips om av dig sen. Kram Pernilla

  10. God morgon ..nej aldrig varit där men det ser toppen ut, dock är jag nog mer emot ryanir som fått så otroligt mkt kritik för just flyget, hoppas inte ni råkar ut för något sådant…….bra pris oxå ser jag 🙂 hur länge skall ni stanna där? kram

  11. Har inte varit i Italien, men skulle gärna vilja! Visst är det mycket dyrare med charter… vi hoppade också över chartern i år och reser på annat sätt (=billigare). Och då kan man lägga pengarna på annat 😉
    Kram J

  12. Vad roligt, dom blev jag tipsad om när vi skulle till Italien för ett par år sen ; ) Blev i nte gardasjön då, men vi har varit där två gånger, på bröllopsresa och när vi bilade runt i Europa med Oliver för typ tio år sen =) Kram

  13. Vad mysigt! Och det är ju så fint uppe i Gardasjön <3

    Kram
    Helen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *