Beauty of the week

Veckans skönhetstips är dessa produkter från Algologie som är återfuktande vilket är perfekt för hud som har varit i solen och är lite torr.

Algologie är ett franskt hudvårdsmärke som har lanseras i Sverige. Jag  gillar fransk hudvård och framförallt hudvård som går steget längre och tänker på allt från vad de stoppar i sina krämer till miljön.

 Sammetslen kräm som återfuktar huden på djupet och ger lyster åt ansiktet. Huden känns len och fylld av fukt.  Minskar uttorkning. Applicera på ren hud, morgon och kväll, på ansikte och hals. För normal hud. Passar även känslig hud.

Jag gillar att den funkar både dag och natt,.

Algologie beskrivs såhär: Hudvård från havet med bevisad effekt. Produkterna håller högsta kvalitet och innovation ihop med naturliga formler tar fram det bästa i din hy. Algologie är en kombination av naturliga marina resurser och avancerad forskning i sin renaste form. Algologie kommer från hjärtat av en alldeles exceptionell miljö, nämligen naturreservatet Pen Lan i Bretagne i Västra Frankrike. Pen Lan är den största alg-odlingen i Europa och är dessutom UNESCO-märkt sedan 1988. Algologies närhet till denna unika marina miljö är en konstant inspirationskälla för att skapa naturliga produkter fullmatade med havets närande egenskaper.

Du hittar dom bland annat i Life butikerna

Har ni torrare hy på sommaren?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

5 Comments

  1. Jag är inte så torr, men vill ändå återföra extra fukt för att undvika att huden börjar flaga efter timmar i solen !
    Ha en skön dag finis !
    KRAM

  2. Jag har faktiskt torrare hy på vintern när det är kallt. Så nu är det inga problem alls 🙂

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *