Petite Faiblesse Sauvignon Blanc perfekt till skaldjur

Här kommer ett tips på ett somrigt vin som är perfekt till skaldjur eller fisk.

Petite Faiblesse Sauvignon blanc

Torr, aromatisk, fruktig smak med inslag av passionsfrukt, päron, krusbär, citron och nässlor.

Att sen flaskan är fin är ett plus, tokgillar.

Föredrar ni vitt eller rött vin?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

10 Comments

  1. Jag har alltid vart mest förtjust i rödvin,
    men den här sommaren har jag även fått upp ögonen för lite iskallt rosé 🙂
    KRAM

  2. Kul med lite nya vintips!
    Jag föredrar vitt vin. Och rosé. Jag tycker om rött vin men får migränliknande huvudvärk av det tyvärr.
    Kram Jennica

  3. Det såg svalkande och gott ut!!
    Jag föredrar ett vitt torrt och kallt vin…men till en god köttbit ett glas rött förstås:)
    Igår åt jag världens godaste fisk och skaldjursgryta på en skärgårdskrog här på ön….när jag går dit äter jag alltid det…sååå himla gått, ser ut som en soppa när den kommer in…innehåller saffran i såsen och kryddat med lite hetta, och så ett vitlöksbröd till…mums!!!
    Nu ut till solen igen!!
    Kram

  4. Jag föredrar mousserat / champagne eller vitt. men rött e gott till en kött bit, ha en fin helg, kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *