Böda Sand min sommarpärla

Mina barndomssomrar tillbringades antingen på olika campingplatser på Öland eller i Böda Sand hos gammelmormor, så ett besök där är förstås ett måste.

IMG_2883

Vi började med en fika på Kaffestugan i Böda.

Chokaldbollarna och kardemummabullarna måste provas!

Dit gick jag alltid med gammelmormor Valborg och köpte fikabröd och 5 öreskolor.

Sockerkickade och fulladdade med energi åkte vi vidare till Böda Sand .

IMG_2887

Som att vara utomlands, älskar den långa sandstranden och det klara vattnet.

När lusten faller på kan du hoppa in i denna…

IMG_2889

God mat förstås, vi åt lunch på Beach Club .

Jag blir lika sugen varje år när jag är där på att boka in familjen en vecka så att barnen får uppleva en camping vecka med allt som hör till.

Det var dom roligaste veckorna på hela året när jag var liten, minns min första kärlek från Stockholm när jag var 10 år som jag träffade på just Böda Sand.

IMG_2897

Det finns massa roliga aktiviteter för barnen.

IMG_2893

Nästa år får det nog bli en vecka på Böda Sand så barnen får uppleva dansbanor, minidisco och allt annat spännande som händer på en camping…..

Har ni varit på Böda Sand?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

 1. Visst är det väl ett härligt ställe, Böda sand. Vi var där senast förra sommaren i 10 dagar. Som utomlands faktiskt..
  I år går resan mot Göteborg, men åker gärna till Böda igen om något år!
  Ha en fortsatt trevlig Ölandsvistelse!
  Onsdagskram från Kate

 2. Eftersom vi just nu är på Böda Hamns camping så har vi pratat om att åka fram till Böda Sand för att kolla in. Dock är det inget ställe för oss med så mycket folk. Säkert perfekt när man har barn med sig.

  Kram Lena

  • Vi gillar ju när det händer mycket saker så för oss är Böda Sand perfekt, visst är det mycket folk men stranden är lång 🙂 kram och njut av Böda

 3. Ja, det har vi varit. En fin strand som nästan kan mäta sig med vår 😉 Fast vi campade inte utan hyrde ett hus. Tältlivet är inget för mig har jag konstaterat 🙂

  Kram

 4. Där har vi aldrig varit, men vi far till Öland senare i sommar så då blir det kanske ett besök där. Härliga bilder från er semester. Kram Åse

 5. Jajemen, jag har semestrat på Öland m mitt x på den tiden jag var ”plast mamma” 🙂 Si så där……10 år sen jag var där sist eller om det är 11 år sen tom….men Böda Sand och Böda Hamn var fantasitkst vackert. vi var där på somrarna 1v. kram

 6. Ni åker väl snart till Italien, höras innan? Imorn åker vi till Västkusten, längtar efter mitt lilla busfrö massor, kranm

 7. Var på Böda Sand som liten, men inget jag minns nåt av. Nu är det några år sedan vi var på Öland över huvudtaget, men där är så vackert… kanske dags igen!
  Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *