I clean green

I clean green

är en städfirma som tänker på miljön och använder sig av unika produkter som inte innehåller några kemikalier eller andra skadliga ämnen.

Det var hos dom jag hamnade när jag googlade runt efter miljövänlig städhjälp.

I september hoppar jag på nya utmaningar och ska byta jobb, så spännande.

Har funderat länge och väl men bestämt mig för att ha städhjälp 2 ggr i månaden, den tiden det tar att städa ett stort hus med 3 våningar vill jag hellre lägga på att vara med familjen.

Hur tänker ni med städning, har ni provat städhjälp och tänker ni miljövänligt då?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Ha ha man får nästan ångest att komma in till dig och kommentera, eftersom man ofta ställs mot väggen med gångertabellen.. haha

    ja jag har ofta funderat på att ha städhjälp för jag har två våningar och det är mer tid än vad jag vill lägga på städningen.. Vill hellre vara med barnen eller få vila lite eller kanske laga maten..

    Bra städfirma som har bra grejer!

    Ha en bra dag sötis.
    /Diana

  2. Har länge funderat på att ha städhjälp, det här lät som ett bra alternativ kram Mia

  3. Hade vi inte haft hundarna så hade vi haft städhjälp. Men Herr Hund skulle förmodligen skälla som en galning tyvärr. Annars är det väldigt väl använda pengar!

    Kram

  4. Hade städhjälp i huset och nu när vi bor i lägenhet kommer de ett par gånger om året och fixar rent och fint.
    Det är underbart att komma hem till ett hem som skiner när man varit ute själv på roligheter med familjen.
    Det är så värt det.
    Trevlig måndag.
    Kram

  5. Jag är helt inne på flyttstäd när vi flyttar härifrån i alla fall !
    Det finns inte en chans att jag tänker lägga tid och energi på att skrubba ett gammalt hem, när jag har ett nytt att inreda 😉
    kram

  6. Nä jag ser inte städningen som en big issue i vårt hem, men vi får väl se nu när jag börjar jobba borta varje dag, det är ju inte van vid. Låter spännande med nytt jobb – jag har nog inte riktigt förstått vad du gjort nu visserligen :=) Jag började ju nytt idag, känner mig galet slut i huvudet.. kram Milla

  7. Vad roligt med nya utmaningar!vi har haft städhjälp till och från i några år nu och det är så skönt! Nu när båda jobbar och barnen är på förskolan hela dagarna så vill vi inte spendera flera timmar till städning när vi väl är tillsammans.

    Vi har hjälp varannan vecka och det är kanon! Tyvärr har vi haft svårt och hitta en städerska som vi är 100 % nöjda men nu har vi äntligen en riktigt klippa! Vi är så tacksamma för att vi har hittat henne.

    Kram Kristin
    http://onlyfemale.se

  8. Kul att ses idag! Vi har det två ggr i månaden och det är så lyxigt och skönt. Självklart använder de bara miljövänliga produkter – känns viktigt.

  9. Jag är alldeles för privat för att vilja ha främlingar i mitt hem annars verkar det väldigt smidigt och tidsbesparande såklart. 🙂

    hade gärna valt grön städning isåfall.

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *