Sensai rengöring i 2 steg

Sensai rengöring i 2 steg, hur funkar det?

Det har jag testat i denna veckans Beauty of the week tema.

sensai

DUBBEL RENGÖRING

Rengör din hud i två enkla steg.

Rengöring är grundläggande för hälsosam hud och det bästa sättet att göra det är genom att använda rengöring och ansiktstvätt som är speciellt inriktade på vissa orenheter. SENSAIs ritual för dubbel rengöring är en två-stegsrutin framtagen för att effektivt ta bort oljebaserade orenheter som makeup och sebum och vattenbaserade orenheter som svett mm. Istället för att stressa huden säkerställer denna milda rengöring att huden är redo för att ta upp fördelarna från efterföljande hudvårdsprodukter – en säker väg till silkeslen hud.

Det finns flera olika produkter att välja mellan, jag valde Cleansing cream i steg 1 och den tog bort all make up, kändes väldigt lyxig, all make up från ögonen försvann lätt och gav en len och mjuk känsla efteråt.

I steg 2 valde jag Milky soap, en härlig produkt som som ger en mjuk och len finish till ansiktet.

Denna produkt använder jag som enda produkt på morgonen , speciellt bra för hud som är torr.

Tokgillar denna 2 stegs rengöring och kommer definitivt fortsätta med den och är sugen på att testa Sensai´s övriga produkter för att se resultatet av att använda alla produkter i samma serie.

Har ni testat dessa?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

6 Comments

  1. Kul att läsa dina test som ständigt letar efter den perfekta rengöringen. Jag har inte testat Sensai. Happy friday. Kram Anette

  2. Jag håller också på och testar. Gillar tanken med serien och att det finns produkter för alla olika hudtyper i serien. Dubbelrengöring är min absoluta mantra då jag inte upplever att huden blir tillräckligt ren på bara 1 rengöring.

    Jättekul att läsa din recension.

    Kram
    Nina

  3. Jag har testat den som är rengöring i 3 steg (eller var det 4)?! En kvinna på Åhlens berättade nämligen för mig att Sensai är outstanding när det kommer till hudvård och ja bra var det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *