Nivea lip butter blueberry blush

Fredag och dags för veckans skönhetsstips som är Nivea lip butter blueberry blush.

Jag är mer eller mindre beroende av att smörja in läpparna i tid och otid och jag älskar nivea´s lip butter.

Älskar dom söta små burkarna och det ljuvliga innehållet.

Perfekta att använda när man vill ha lite lyster på läpparna.

Min favorit är Vanilla & Macadamia.

Blueberry blush är det senaste tillskotten i familjen och innehåller sheasmör och mandelolja och verkar för att aktivera hudens egna vattenkanaler  så att huden återfuktas på både insidan och utsidan. Det innebär att produkten smälter på läpparna samtidigt som den skyddar, lugnar och får läpparna att kännas silkeslena. En aptitretande doft av blåbär och en klädsam lyster fullbordar effekten.

Har ni testat dessa?

Själv hade jag alltid en Nivea burk (en stor sådan) i väskan redan på 80-talet och har nog använt den sen dess.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Jag är beroende av läppsmörja….Jag hade också Niveaburk i väskan men problem varje sommar då allt flöt ut i väskan då det smälte. Nu går jag alltid med ett cerat i fickan. Andra får abstinens om de inte har sitt snus eller annat beroende och jag har min sörja. Kram Anette

  2. Åh, dessa har jag inte sett! Vad söta de var! Jag tror att min favorit också varit Vanilla & Macadamia. Kanske köper en sån i helgen då jag och tjejerna ska ut på shoppingrunda! 🙂
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *