Ditt och Datt

Ditt & Datt måste vara Stockholm´s bästa second hand affär.

Både jag och barnen älskar att strosa runt i den mysiga butiken på Ålstensgatan.

IMG_3776

Med märken som Odd Molly, Hunky Dory, By Timo, Hollister, Abercrombie mfl håller den väldigt hög klass och bara plagg som är i riktigt bra skick.

IMG_3777

IMG_3778

IMG_3780

Finns även en hel del nytt som leksaker, presenter mm

Rekommenderar absolut ett besök här om ni har vägarna förbi.

Brukar ni handla second hand?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. Jag tror aldrig jag varit i en second hand butik men jag har handlat övr Facebook loppis och det kan väl räknas som second hand. Hade gärna gjort ett besök här, ser spännande ut. Kram Anette

 2. Jag önskar att jag handlade mer second hand, har ingen bra butik i närheten men jag handlar då och då på Tradera och de är ju också en typ av second hand.
  När barnen var väldigt små och jag var föräldraledig brukade jag passa på att åka iväg till små second handbutiker för att fynda, när det är små storlekar så är det oftast i väldigt gott skick.

  Vad mysigt ni verkade ha det på shoppingkvällen!

  Kram på dig.
  Kristin
  http://onlyfemale.se

 3. Jag handlar aldrig på secondhand. Jag kan inte tänka mig att köpa kläder och stoppade möbler, men glas, tallrikar och annat som jag kan diska är helt ok för mig! Man vet ju aldrig vad som finns i tygerna! 😉
  Det ser ju fräscht ut! 🙂 KRam

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *