Något som saknas

Jag har jobbat hela helgen och knappt sett familjen, åkt hemifrån klockan 6 och kommit hem kl 21 .

Och när jag har kommit hem har jag varit så trött att jag mer eller mindre har somnat stående.

Min lilla E undrade när jag skulle åka till jobbet idag och jag svarade kvart i sju, men mamma väck mig vid halv sju då så jag får se dig innan du åker för det är tomt på mornarna utan dig och jag saknar dig.

Och gissa om jag har saknat dom, alltså dessa ungar måste vara det bästa som finns.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

9 Comments

 1. Men sötnosarna, vad gulliga de är!

  Stort grattis till nya jobbet. Med tanke på att det är det köpcentrumet som ligger närmast mig kommer jag granaterat komma förbi och säga hej.

  Va rädd om dig!

  Kram Kristin
  http://onlyfemale.se

 2. Åh, sådana kommentarer gör ju så att man smälter och samtidigt får lite ont i mammahjärtat. Kul med ditt nya jobb, det verkar superkul. Synd att man inte bor i närheten. Men till Spa-eventet kommer jag ju iallafall. Hoppas du sett att betalningen kommit in. Kram Annika

 3. Grattis till nya jobbet! Jobbigt att vara ifrån barnen men skönt att veta att du är saknad, gullig kommentar från sonen, kram Suss

 4. Men gullungen då…Härligt att de säger ifrån, men på nåt sätt vill man inte höra det där. Men det blir väl bättre tider för er så småningom när du kommit igång mer med jobbet? Ha en bra tisdag, Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *