Skylanders Trap Team

Med 3 pojkar hemma brukar X boxet gå varmt….så när vi fick en inbjudan till lanseringen av Skylanders Trap Team vardet någon som hoppade högt av glädje här hemma!

Lina, jag och våra små O:n begav oss till fängelsehålan där eventet hölls.

20141011-231144.jpg

Vi bjöds på goda små Skylandermuffins, saft och kaffe.

Och för en gång skull kunde mammorna sitta och prata i lugn och ro för dom små sötnosarna hade fullt upp med att leta iskristaller, kasta tomater på Kaos och förstås spela Skylanders Trap Team.

20141011-231841.jpg

Lina och jag passade ju förstås på att leka lite också….man kan ju inte sitta stilla för länge, eller hur?

20141011-231731.jpg

Gissa vem som lägger beslag på spelet hemma….

Spelets handling:

Fånga ondskan. Släpp lös det goda. De mest ökända skurkarna i Skylanders har flytt från det omtalade Cloudcracker fängelset. Nu är det upp till dig och Skylanders att leta upp och fånga dem. Portalmästare kan nu använda TraptaniumTM-kristaller, ett magiskt material som kan använda de olika elementens krafter, för att fånga skurkar. De kan sedan användas för att slåss vid portalmästarens sida! Att fånga in alla dessa legendariska skurkar blir ingen lätt uppgift

Den perfekta julklappen för en 7 åring.

Gillar era barn att spela?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *