För torr hösthud Maria Åkerbergs Body Balm White Chocolate

På hösten och vintern blir jag alltid extra torr både i ansiktet och på kroppen.

Jag har testat Body Balm White Chocolate från Maria Åkerberg som jag tokgillar.

IMG_4106

Innehåller Kakaosmör och Vaniljextrakt. Kakaosmör utvinns från kakaobönan och är ett naturligt mjukgörande medel. Det smälter vid kroppstemperatur och hjälper till att hålla huden mjuk och smidig. Vaniljextraktet tas från giftfria orkidéeodlingar på Madagaskar.

Och jag älskar doften, en riktig favorit efter duschen.

Det går även att använda den som en hårinpackning.

Body Balm White Chocolate kan du gärna värma/smälta innan användning. Värm bara den mängd som går åt per behandling. Balmen kan även användas utan att värmas upp.

Blir ni torrare på vintern?

Kram Diana

 

 

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

 1. Oh yes ! jätte torr !
  Och sen jag fick psoriasis för ett år sedan är min hud rätt märklig.
  Utslagen är så gott som helt borta, men jag är så öm !
  och torr !
  Inte alls kul faktiskt !
  Kram och trevlig helg !

 2. Aldrig torr hy …jag har normal till blandhy ;)))…..jag ska ha fukt kräm då klarar jag mej jättebra ;)…men om vi snackar kroppen, så blir vaderna torra….bara dom så att säga;)…jag önskar dej en trevlig helg!!
  Kram bia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *