Elisabeth Arden PRO

Tredje behandlingen med Elisabeth Arden PRO är gjord hos Sparadiset

Efter bara 3 behandlingar har min hy fått fantastisk lyster, alla porer borta, huden känns fylligare, har fått en rejäl dos med fukt och känns faktiskt också både slätare och uppstramad.

Många behandlingar fokuserar ju på att man ska ha en avkopplande och skön stund men här är faktiskt också en behandling som ger resultat.

Jag har gjort 3 penslingar nu med 30% syra och vi kommer att öka på den till 50% i mitten på december, ska bli så spännande och kul att visa er slutresultatet.

Jag har även köpt till världens bästa ögoncreme som även funkar på bekymmersrynkan i pannan, men den berättar jag mer om en annan dag.

Efter som det här är en helt ny, unik metod så är det förstås jättespännande att vara bland de första som provar detta.

Man kan bli lite torr och flaga efter behandlingarna men jag har inte blivit det.

Gillar ni att gå på ansiktsbehandlingar?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Jag har aldrig varit på någon ansiktsbehandling i hela mitt liv. Men det är nog säkert bra när man själv känner och ser resultat.
    Kram Mamma C

  2. Spännande! Och kul när det faktiskt ger resultat. Jag älskar att få ansiktsbehandling, man känner sig så ren och fräsch. Och så är det ju en fantastiskt mysig stund.
    Kram Jennica
    PS: Detta är verkligen jag! 🙂

  3. En creme som funkar på bekymmersrynkan?? Nu blev jag nyfiken!
    Ansiktsbehandling har jag inte varit på, ska bli kul med ditt resultat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *