Vinn ett presentkort i Täby Centrum

Bara för att jag har dom bästa, bästa läsarna kör vi en tävling till….

Juletider är shoppingtider, eller hur så vad passar väl bättre än ett presentkort på 500:-kr i 2014 års bästa köpcentrum i Sverige – Täby Centrum. Ett fräscht, fint shoppingcentrum som har alla butiker du kan tänka dig. Dessutom  lekrum för barnen.

IMG_4563

För att ha chansen att vinna detta ska ni:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen där

2, Ge mig ditt bästa shoppigtips inför julen för att slippa julstressen och vilken butik skulle du spendera presentkortet i?

Butiksutbudet hittar du här

Tävlingen håller på tom nästa måndag!

Lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

23 Comments

  1. Jag skulle köpa en härlig doft till mig själv på parfym avdelningen i Åhlens!!
    Ja jag försöker att dra ner på julklappsfrossan lite för varje år men det är svårt att inte dras med faktiskt.
    Gillar och delar tävlingen vidare!! 🙂

  2. Vilken fin tävling 🙂

    Jag gillar och delar på facebook (Linnea Sjöström)

    Om jag vinner skulle jag använda presentkortet i någon inredning butik. Jag älskar att inreda och inom en snar framtid kommer jag flytta till eget boende och då skulle detta sitta fint att ha 🙂

  3. 1, Gillat och delat
    2, Bästa tipset är att vara ute i god tid och börja förberedelserna redan nu. Jag skulle använda presentkortet på L’Occitane, deras krämer och tvålar är så lyxiga!

  4. Gillar din sida och delat på FB, Jeanette Santesson

    Är uppväxt i Täby och brukar ofta åka till Täby C även då jag numera inte or kvar i Täby. Tycker att de fått det riktigt fint nu efter renoveringen!
    Igår hittade jag min nya favoritbutik i Täby, Habitat 🙂 Så snygga granitskivor för att servera mat på, står högt på min önskelist inför jul. Så om jag vann presentkortet så skulle jag spendera det i den butiken och inhandla de snygga Granitskivorna till mig själv.

    Jag handlar alltid julklappar i god tid, och då menar jag verkligen god tid! Kan ibland börja shoppa redan i Augusti/September om jag springer på något som jag vet skulle passa som julklapp. Nu är det 1 December och jag är nästan helt färdig med mina inköp, de sista inhandlas på nätet då jag tycker det blir för rörigt i butikerna när det närmar sig jul. Lägger hellre den energin och tiden på att slå in julklapparna till väldigt fina paket.

  5. gillar o delar
    alla barnjulklappar är hemklickade redan 🙂 ingen stress här inte 🙂
    så jag skulle spendera pengarna på nya muggar från indiska till kvällarnas mys thestunder i väntan på tomten.

  6. Mitt tips är att fråga efter önskelistor i tid och sedan nätshoppa:) jag skulle såklart spendera mitt present kort i lexingtoncompany butiken 🙂

  7. 1. Gillat och delat på fb (Camilla millah öman)
    2. Mitt bästa tips, som passar mig, är att skriva en lista med vad
    jag ska köpa på ett ungefär och vars och gå när man vet att det inte
    är den värsta ruschen, gärna långt innan jul!
    3. Jag skulle handla på stadium och unna mig själv ett par nya skor nu när jag har börjat motionera Äntligen!

    Hoppas på tur.. Kramar // Millah
    millahoman@hotmail.com

  8. 1. Gillar och delar på FB (Fröken Lundin)

    2. Tipset är ju så klart att börja tidigt… Dock är det tipset föga intressant just nu ;-). Därför tipsar jag om göra listor innan du ger dig ut. Skriv upp saker som personerna kan tänkas önska sig (roligas är ju när man kommer på den där julklappen som passar perfekt!), ha flera olika förslag. Glöm inte kolla storlekar innan!

    Jag älskar julen och försöker verkligen att inte stressa under december.

    Hoppas på tur! Presentkortet skulle användas under mellandagsrean (som jag också älskar!).

  9. Jag köper julklapparna till nästa år på detta års mellandagsrea, dvs, klassiska julklappar som inte ändrar i mode, som märkeströjor, skidor, skridskor, osv. Tjänar lätt in halva priset.
    Butiken jag vill vinna presentkort till är Gant, har aldrig ägt ett plagg därifrån, så det är på tiden nu.
    Tack för en trevlig blogg.

  10. Jag är med och tävlar !
    Presentkortet skulle jag använda på Glitter då jag sett så mycket snygga smycken där den sista tiden .Gillat Dianas drömmar på facebook,(Christina Kaakinen). Mitt bästa shoppingtips är att beställa via internet och slippa stå och köa i sista minuten .God jul .

  11. Jag är gärna med och tävlar, och mitt bästa tips är helt klart att i lugn och ro tänka igenom vad man ska handla innan man åker i väg och gör det. Detta gör att man ganska snabbt vet vilka butiker man behöver besöka för att hitta det man söker. Ännu bättre är det förstås om man kan fynda online då man slipper åka i väg och kan handla dygnet runt.

    Gillar givetvis din sida och har delat tävlingen på FB (Sanna Kaakinen).

    Presentkortet skulle jag nog spendera på Cubus eller någon inredningsaffär då jag själv behöver lite nytt till min garderob just nu och även önskar hem lite fint till hemmet.

    Kram Sanna

  12. Mitt bästa tips är att umgås mycket med dem du ska ge paket till och lyssna efter vad de tycker är jobbigt eller vad de hade velat ha, utan att fråga. Sitt sedan hemma och fundera. Åk till ett shoppingcentrum och hämta inspiration och se till att lämna jackan i bilen! Sedan kan du vänta med att handla till du kommer hem framför datorn och tar ett glas julmust!

    Jag skulle självklart spendera pengarna hos Tiger of Sweden!

  13. bästa tips för att slippa stressen: NÄTSHOPPING!!!!

    presentkortet skulle jag använda på butiken HOME som har så mkt fint att man blir lite tokig. god jul på dig. gillar o delar

  14. Har gillat på FB (Lina Alsaigh Granholm)
    Mitt bästa shoppingtips är att skriva ned en önskelista och göra upp en budget som inte får överskridas. Nätshopping skulle jag säga är den största boven! Om jag vnner ett presentkort á 500:- skulle jag spendera detta inne på Kappahls barnavdelning alternativt någon rolig barnbutik.

  15. Mitt bästa råd är att vara ute i god tid och att vara lyhörd. Att helt enkelt använda resterande tid av året till att luska ut vad familjen kan tänkas behöva/önska sig. Så påbörjar man shoppingen redan i september/oktober och i november kan man pusta ut över att åtminstone klapparna är klara. Om jag hade lyckan att vinna skulle jag skutta in på Change Lingerie och köpa mig en riktigt raffig behå.

  16. Mitt bästa tips är om du är stressad av julshopping vilket jag inte är älskar allt med julshopping trots allt men BÖRJA I TID menat man måste inte börja i dec utan kör okt börja i tid så slipper man alla dyra saker en och samma månad oxå så gjorde jag som ensamstående i många år redan i aug körde jag med några vad gör man inte för barnen, jag gillar att köpa med rabatter väntar tills det kommer 25% på ett helt köp osv alltid med rabatt så där kom 2 tips

    Vill köpa något till min märkes tokiga son så då lär Täby centrum va perfekt köpa en snygg halsduk eller mössa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *