Tävla om ett Lego Batman Tv spel lucka 5

Julen närmar sig med stormsteg och idag ska ni få chansen att vinna ett lego Batman3 Tv spel till Xbox 360 eller Ps3.

Den 14 november släppte Warner Bros. Interactive Entertainment det nya spelet LEGO Batman 3 Beyond Gotham. Och det är inte bara spelet ni vinner utan ett helt kit från Lego innehållande en LEGO låda, LEGO Batman 3 Beyond Gotham spelet till Playstation 3 eller Xbox 360, två muggar, batman dräkt till mobilen och en T-shirt.

Den perfekta julklappen om man har ett Lego och spelälskade barn hemma.

Vilket jag har så i ett av paketen under granen ligger detta….

I spelet slår sig den bevingade hjälten samman med andra superhjältar från DC Comics-­‐världen och kastar sig ut i yttre rymden för att hindra de ondskefulle Brainiac från att förstöra jorden. HÄR kan ni se en trailer av spelet.

För att ha chansen att vinna ska du:

1, Gilla DianaDrömmar på facebook och det gör du här och dela tävlingen där

2, Motivera varför du skulle vinna och vem du skulle ge det till

Tävlingen håller på tom nästa fredag.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

29 Comments

  1. Åh det här måste vara julens bästa tävling, så jag tävlar till min son som älskar lego och brukar sitta och titta på just dessa legospel på Youtube så det vore så kul att ge honom ett riktigt spel.

    Gillar och delar på Facebook som Jessica Olofsson

  2. Å,detta skulle min son älska om jag kunde vinna detta åt honom! Han är 6år älskar lego och jag skulle vilja ge honom detta för i år är mammapenningen liten när han fick en lillebror. Håller tummarna! Jannice Lindell

  3. Föresten var ska jag dela det? På din sida på fb hittar jag inte inlägget jag kan dela… El är de meningen att jag ska dela blogginlägget härifrån? Hör gärna av dig!

  4. Jag har delat bilden du har på din FB sida och gillar såklart sidan sen förut, Anna Karlsson.

    Melvin har kämpat med att sälja jultidningar och har lyckats få ett playstation 3 (har inte kommit än men kommer förhoppningsvis till jul). Vi har inga som helst spel så det vore superkul att vinna detta kit till honom.

  5. Alltså jag har en dotter som är helt tokig i Batman och hon skulle bli mer än överlycklig om vi vann detta! Det var en som frågade Stina om hon ville vara lika stark som Bamse? Då svarar Stina: Men hallå, jag är ju Batman! Så nu håller vi tummarna! Och jag har delat på FB 🙂

  6. Åh vilken tävling! Ett nytt spännande Xbox spel står högst upp på min Filips önskelista. Vore så roligt att få överraska honom med detta och få se han hoppa av lycka. Jag gillar på FB och delar också tävlingen där ( Linda Granberg)
    Nu håller vi tummar och tår och hoppas på en massa tur 🙂
    Kram Linda

  7. Hej jag gillar din sida på facebook i namnet Sara Holmberg. Jag vill vinna det till mina söner som älskar Batman och lego som ett stort tack för hjälp och som tack för hjälpen när jag gick med gips på min fot i 3 månader. Det var super jobbigt när man inte fick sätta ner foten den första tiden. Plus att det var snö och halt ute då.

  8. Hej
    Jag gillar dig på FB och delar tävlingen, Tina Carlström.
    Jag vill så gärna vinna detta till min systerson,
    Han älskar tv-spel och ska alltid spela mot min man när vi besöker dem. Han fyller år i mellandagarna och då vill jag så gärna låta min man överraska honom med detta spelet. Det hade varit så kul för dem båda 🙂

  9. jag är jättegärna med och tävlar om denna riktigt bra vinsten som jag skulle vilja vinna till mina älskade söner.

    har gillat och delat på facebook (veronica hedlun)

    kram veronica

  10. Jag vill självklart vara med. Min son skulle älska detta. Hans pappa har ett ps3 han kommer ta med sig nu när han flyttat så detta kanske kunde vara en byggaenbropresent mellan mig och pappan genom att jag visar givmildhet.

    Jag gillar och delar på facebook i namn Linnéa Möller.

  11. Wow, vilken fantastiskt vinst! Den här vinsten skulle min lillebror Kalle älska och han skulle givetvis vilja vinna spelet till PS3. Han älskar lego och en av hans stora favoriter är ju Batman så detta vore den perfekta julklappen till honom som han glatt skulle sysselsätta sig med under hela julaftonskvällen i fall jag skulle ha turen att få vinna det åt honom. Har en känsla utav att en och annan av oss andra i familjen skulle sitta med på ett hörn och vilja spela vi också. 😉

    Gillat och delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  12. Å min lille kille önskar sig sitt först x-box. vad kunde vara en bättre julklapp till Legoälskande sonen?

    Anna Larsson på Fb

    fin advent!

  13. Gillar och delar. Jag har 4 barn som älskar spel först därefter får mamma lite mysigt kel. De vill gärna ha spel med Batman till vår PS3, kanske till och med mamma kan få spela med. Toppen present för barn fyra att på Tv Batman i äventyr få styra.

  14. Hej!
    Jag skulle vilja vinna detta till min son Max 7 år som föddes med Downs syndrom och hjärtfel. Han är världens underbaraste och har så härlig fantasi och älskar just nu att leka olika superhjältar. Eftersom det har tagit lite längre tid för honom att lära sig olika saker, så är det inte förrän nu som har börjat kunna hantera x-box kontrollen . Så detta batman spel tror jag han skulle ha jätteroligt med och kunna öva upp sin finmotorik ytterligare. Så det skulle vara helt fantastisk att vinna och få sätta som en speciell julklapp under granen i år ♥ Jag följer dig på facebook och har delat tävlingen och håller tummarna.

  15. Jag är gärna med och tävlar. Gillar och har delat på facebook, liselotte andersson
    Jag vill vinna detta till mitt barnbarn Hugo, han älskar Lego och jag tror detta skulle passa honom perfekt. Hans mamma är ensamstående, så det finns inte pengar över till sådan lyx som TV spel, han har ett, så detta skulle vara oerhört uppskattat av dem båda. Mvh Liselotte

  16. Gillat & Delat & hoppas på ett härligt paket till lilla Elliot 🙂 <3

  17. Jag är med och tävlar !
    Har delat tävlingen på min FB ( Christina Kaakinen) .
    Om jag vinner skulle mina 2 killar här hemma få dela på denna vinst då jag tror båda skulle bli överlyckliga .Det ser ut att bli rätt tomt ut under grannen i år så denna vinst skulle komma med så mycket glädje .
    God Jul till er alla .

  18. Vilken riktig kanonvinst till sonen (och mig), sonen är både Batman- och LEGO-tokig! Det enda han önskar sig i julklapp är just LEGO och det här spelet 🙂 Så jag är gärna med och har gillat på FB (Sara Kramer).

    Jag har ingen rolig eller sorglig motivering att komma med (tack och lov kanske man ska säga..), och att rimma ihop en motivering är inte min starka sida. Så jag kör på en enkel, ärlig och rättfram motivering och hoppas att jag har en chans ändå 🙂 Jag och sonen har redan klarat ut Batman 1 och Batman 2, nu är det 3an som fattas.. Och faktiskt så kollade jag senast idag vad priset ligger på och det kostar ju runt 500:- så för mig, som är ensamstående på heltid, så är det alldeles för mycket för ett tv-spel. Även om jag verkligen verkligen skulle vilja ha spelet! Ända sen i somras då jag fick veta att det skulle komma en 3a mot hösten/vintern så har jag hållt utkik på priserna.. Väntar bara på att de ska gå ner så jag faktiskt kan överraska sonen – om jag nu inte har turen med mig här 🙂 Jag och sonen spelar tillsammans, vi är ett riktigt bra team han och jag 🙂 Vi pratade om julklappar idag och då sa han att han ville ha det spelet men jag förklarade att det kostar för mycket pengar.. Skulle vara SÅ underbart att vinna spelet nu och sen att få se hans förvånade och glada min på julafton <3

  19. Gillar din sida på fb Jenny Olsson
    Tomtefar och Tomtemor,
    Ingen önskan är för stor!
    Batman är vår idol,
    Klart mycket bättre än mannen med stål.
    Spela x-box och bara ha kul,
    Är det vi önskar på lovet under Jul!

  20. Oscar 6 år älskar sitt Lego kan alla namn på Star Wars och bygger nytt varje dag. Men han önskar sig också ett tv spel. Hoppas få ge honom ett i Julklapp. Gillar och delar och följer dig.

  21. Gillar redan och delar på fb har en lite kille hemma Jamie han gillar inte mycket i livet men tv spel är hans grej skylander och lego spel är det bästa han vet och detta skulle göra honom så lycklig tänk vilken present alt julklapp ❤️ Ha forts trevlig söndag

  22. Håller tummarna för vinst, den skulle 7-åringen få i julklapp. Han är verkligen i en mellanålder och det är svårt att veta vad man ska ge honom i julklapp men detta skulle absolut gå hem 🙂
    Följer och delar och taggade dig i delningen.

  23. Hejsan !

    Batman står på sonens önskelista . Han tycker om att skapa och bygga
    Kan bygga och leka sig in i legos värld i flera timmar. Få spela och leka att man är i rymden med största hjältarna och simma mellan galaxerna . Det skulle verkligen passa min kille. / Vänligen Marie

    Gillar på FB och har delat Tävlingen
    Ha en fin vecka !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *