Lucka nio vinn solprodukter från Vichy

Dags för en liten tävling igen och idag tänkte jag att ni skulle få vinna mina favorit solskyddsprodukter från Vichy.

Dessa har jag använt i Spanien Vichy Capital Soleil spf 30, till lilla O spf 50 och till ansiktet Sensai spf 15 och nu får ni chansen att vinna Vichy Capital Soleil spf30, Vichy Capital Soleil sf 50 för barn.

Vichy Capital Soleil Solmousse för barn SPF 50 med ett patenterat filtersystem mot UVB-strålar och UVA-strålar och extra vattenresistent formula. Solskyddsmousse har en fin persikofärg som gör det enklare att se till att man inte missar att smörja in delar av kroppen.

Bredspektrat och fotostabilt filtersystem med Mexoryl® mot både UVA- och UVB-strålar.
Ger en mjuk och fräsch hud med en vacker lyster.
Behaglig att använda: omedelbart uppfriskande och osynlig efter bara ett par sekunder.

För att ha chansen att vinna ska ni:

1, Vilket är ditt bästa tips för att inte bränna sig i solen och motivera varför du ska vinna.

Tävlingen håller på tom söndag!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

25 Comments

  1. Jag är gärna med och tävlar, skulle passa perfekt med vinst då vi skall åka till Gran Canaria i februari. Det bästa är att använda hög skyddsfaktor och på små barn solskyddskläder.

  2. Jag vill vara med och tävla. Bästa tipset är att vara inomhus mitt på dagen 🙂

  3. För att inte bränna sig i solen är det viktigt att använda solskyddsfaktor, smörja in sig ordentligt innan man går ut och fortsätta bättra på under dagen. Inte ligga i solen hela tiden utan skydda sig under ett parasoll mitt på dagen när solen är som starkast. Jag skulle vilja vinna detta kit för att det skulle komma till användning väldigt snart då vi ska åka till Kap Verde över nyår 🙂 Där behövs SPF verkligen så att man inte bränner sig.

    Hälsningar Mia

  4. Skugga mitt på dan och hög solskyddsfaktor!
    Jag ska till Florida efter jul – Därför vore det kul!

  5. Att hålla sig i skuggan och smörja in sig ordentligt.
    Vilken toppenvinst för denna bleka mamma och son!

  6. Jag smörjer in mig och ligger under ett parasoll om det är stark sol, har märkt att det fungerar utmärkt.

  7. På dagarna när solen är som starkast ca 12-15 när vi är utomlands, försöker jag hitta på roliga aktiviteter inomhus med barnen (t.ex inomhuspool, bowling, eller så spelar vi kort och spel, för att de skall vilja smörja in sig använder jag solkräm i mousseform, så de får spraya sina namn på kroppen eller spraya andra motiv. Blir mycket roligare då.

  8. JAg försöker att hålla mig i skuggan och smörja in mig ordentligt med hög solskyddsfaktor.
    JAg åker till Dubai under jul och då skulle den solskydd från Vichy passa perfekt
    🙂

  9. Hejsan !

    Solen är ju väldigt skönt att njuta utav men inte alltid bra för huden. Mitt bästa tips är att ta det lugnt med solandet i början. Så är chansen att du bränner dig inte lika stor. Börja med att vara bara ett tag i solen.Smörj , smörj ordentligt med hög faktor. Man blir brun ändå. I ansiktet är jag jätte noga med att smörja med väldigt hög faktor. Var inte i solen mitt på dagen när den är som starkast

    Är du väldigt känslig mot solen var i skuggan

    Hälsningar Carola

  10. Mitt tips är att pausa från solen ofta, och i största möjliga mån hålla sig i skuggan så att man inte i värsta fall ligger och somnar. Att ha en äggklocka med sig för säkerhets skull är faktiskt ingen dum idé om man tvunget måste ”pressa”. Smörj in dig INNAN du åker till stranden så att solcremen hinner ”sätta sig” och var inte rädd för att slösa med den under dagen. När man badar och svettas försvinner en hel del av solcremen så glöm inte att fylla på även om den är vattenfast. Håll dig i rörelse!
    Skulle gärna vilja vinna då jag åker till sydligare breddgrader i Februari då jag skulle tro att jag är som blekast. Solcreme kan man aldrig ha för mycket av.

  11. Att smörja ofta o inte vara under solen när den står som högst på himlen, då kan man passa på att ta något svalt att dricka eller äta en god lunch. Skulle verkligen behöva bra skyddsfaktor eftersom vi om bara någon vecka åker bla till LA, Hollywood o Hawaii. Kram o tack för en underbar blogg! <3 /Petra

  12. Mitt bästa tips är för barn spf 50 + solklädet + skugga.
    För vuxna bra solskydd( har ännu inte hittat något) och skugga.
    Jag vill vinna för jag har som sagt aldrig hittat något solskydd som fungerar och då har jag testat många och är utomlands minst två gånger per år. Skulle vara kul att få testa något nytt till Thailand i vår.
    Kram Karro

  13. Jag är gärna med då vi åker utomlands om ett halvår, alltid bra att ha produkter fixade för mitt tips för att inte bränna sig är att INTE köpa produkter på plats. För det första är de dyrare och man vet aldrig riktigt hur gamla de är. Jag har dessutom gjort misstaget att köpa en solkräm på plats av icke känt märke men med hög faktor… har väl aldrig varit så röd ;-(

    Har tipsat här

    https://annasbloggtavlingar.wordpress.com/2014/12/09/lucka-9-hos-dianas-drommar-1412/

  14. Är med 🙂

    Mina bästa tips är (framförallt när man har småbarn) att undvika direkt sol mitt på dagen, bära skyddande kläder/uv-dräkt och så är naturligtvis solskyddskräm a och o!

    Hoppas vinna så att vi är redo för kommande semesterresa och så småningom även för den underbara vårsolen 🙂 Finns ju trots allt roligare saker att lägga pengar på än solskydd..

    Kram Matilda

  15. Hej!
    Mitt tips är att endast sola på för- och eftermiddagarna och mitt på dagen ligga under parasollet med en strandklänning och bara njuta av en härlig bok. Och använd hög solskyddsfaktor i ansiktet.
    Jag ska åka på solsemster i vår och eftersom jag har mycket ljus hy är jag jättenoga med solskyddsfaktor och det går därmed åt en hel del på en vecka.. Har heller inte testat dessa märken så det vore spännande 🙂

    God jul!

  16. Hej!
    Är gärna med.

    När det är som varmast och solen är som starkast ska man helst
    undvika solen. Man kan skydda huvudet med keps eller nåt liknade för så man inte bränner sig lika lätt. Skuggan är också ett bra alternativ och
    bra solskydd. Det viktigaste är att använda solskyddskräm med hög
    solskyddsfaktor, men det skiljer sig väl från individ till individ vad man har för
    hudtyp som ljus eller mörk.

    Jag har lätt för att bränna mig på sommaren så detta kit skulle vara
    perfekt att få vinna.

    Mvh Julianna
    julianna@bredband2.com

  17. Bästa tipset jag har för att inte bränna sig i solen är just att använda solskyddsfaktor. (Snäppet bättre är väl att hålla sig helt från solen, men det är ju inte alltid så kul ;)) Eftersom jag har haft oturen att födas med känslig hud som vid för mycket sol utvecklar soleksem så har jag blivit en mästare på att alltid använda solskydd, tycker alla ska göra det dock! Hoppas stenhårt på vinst! 🙂

  18. Jag har bara ett tips och det är att undvika solen 😀 Nej skämt åsido. Det viktigaste är att smörja in sig, och att använda hög spf. Jag brukar alltid börja med 50 och avsluta med 30. Jag blir minst lika brun som när jag var ung och dum och använde max spf10 och oljor. Sen jag började med högt spf så bränner jag mig aldrig. Sen bör man smörja in sig minst två gånger under dagen om man ligger på stranden. Jag älskar Vichys produkter och använder alltid dem när jag åker utomlands och ska ha solskyddsfaktor.

  19. Det bästa skyddet för att inte bränna sig är helt klart att dels sitta i skuggan så mycket som möjligt, och inte visas ute på dagen då solen är som allra starkast. Sen bör man givetvis smörja in sig med solskyddsfaktor, och använda uv-dräkt till barnen på stranden i stället för baddräkt då det skyddar bättre.

    Kram Sanna

  20. Nu glömde jag förstås motivering till varför jag vill vinna, och jag vill givetvis vinna för att det helt enkelt är A och O för mig att smörja in sig när det är varmt ute. Nu ska vi visserligen inte vad jag vet på någon semesterresa nu under vintern, men vem vet kanske framåt våren.

    Kram Sanna

  21. Klart jag vill vara med i tävlingen med så bra solprodukter, mitt tips är att man smörjer in sig rejält med en hög solskyddsfaktor redan hemma innan man går till playan, så det riktigt absorberas av huden, och inte en liten klick som ska räcka till hela kroppen utan rejält mycket, sedan när man varit i och badas så smörjer man igen och ta gärna på en solhatt med rejäla brätten och en stor T-shirt efter en stund så man skyddar axlarna och ryggen som brukar råka värst ut.

  22. Blekansiktet nummer ett som lärt mig att solhatt och tunn klänning är bra men solkräm är ett måste och så får man välja ed minst intensiva timmarna för sol och bad

  23. God morgon,

    För att inte bränna sig är det bra att ha hög solskyddsfaktor och även tänka på att smörja in sig ordentligt efter soltimmarna. Extra viktigt att skydda sig vid solens starkaste timmar mellan 11-15.

    Vill man absolut bli brun så börja med hög solskyddsfaktor och trappa därefter ner men inte för snabbt.

    Det skulle var oändligt kul att vinna detta kit för jag vet att det är grymt bra så jag skulle vara väl skyddad under nästa solsemester 🙂

    Kram Frida

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *