Vinn biobiljetter till Sune i fjällen lucka elva

Hemma hos oss älskar vi Sune filmerna och som tur är kommer det en ny lagom till jul.

Sune i fjällen.

Filmen har premiär den 19 december.

Och som ni vet så tycker jag att upplevelser är det bästa som finns så ett biobesök på denna film kommer att ligga under granen förstås men nu tänkte jag att 4 stycken av mina läsare ska få chansen att vinna 2 biljetter vardera.

suneifjallenposter_small

För att ha chansen att vinna ska ni:

1,Följa DianasDrömmar på facebook och det gör ni här och dela tävlingen där

2, Motivera varför ni ska vinna och berätta vem ni skulle ta med er

Tävlingen håller på tom nästa onsdag, lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

33 Comments

  1. Jag skulle utan tvekan ta med Viggo !
    Vi kollar på den gamla klassikern Sunes jul på kvällarna nu och jag tror ALDRIG jag har sett honom skratta så mycket ( och inte jag heller för den delen )
    Rudolf: ”I år tar jag knäcken…”
    Karin: ”På oss ALLA !!”

    – Underbart 🙂

    Gillar, delar ( michaela ambjörnsson ) och håller tummarna för MASSVIS med tu nu !
    Jag jobbar HELA jul och nyårshelgen i år så lite bio i mellandagarna vore grymt !

    Kram

  2. Tar med min son James som älskar allt med Sune. De är ganska lika, tjejtjusare båda två haha.
    Nu hoppas vi båda på vinst

    God jul

  3. Jisses vilken toppen tävling. Jag hade definitivt tagit med dottern Saga, dels för att hon ÄLSKAR alla ”Sune filmer” men sen för att hon önskade sig en heldag med mamma. Vi låg nämligen och pratade här för någon kväll sen och då frågade jag vad hon önskade sig i julklapp, ”’hon svarar då: ”dockor, frost saker etc. men sen tittar hon på mig och säger; och mamma, en dag med dig i Luleå (3,5 mil härifrån) där vi äter på Max, går på bio och åker buss dit och hem hade jag velat göra med dig”. Behöver jag säga att mammahjärtat smälte så jag vet faktiskt inte vem som hade blivit gladast om vi vunnit dessa biobiljetter <3 Gillat & delat på Facebook – Elina Volanen

  4. Jag tar med med Ted 10år på mys med mamma. Han har kämpat med skolan denna terminen och är värd glada skratt o uppmuntran.

  5. Här har det öppnat en ny biograf,
    Hade vart spännande att gå på bio där! Och vem Älskar inte Sune?! Jag tror att vi kommer hamna i bråk om vem som ska få åka med 🙂

  6. 1. Gillar och har delat på facebook, liselotte andersson
    2. Skulle ta med mig mitt barnbarn Hugo på bio, och det skulle bli vårt första bio besök tillsammans, det skulle vara så kul.

  7. Åh, jag är såklart med!
    Båda mina barn ÄLSKAR Sune-filmerna, de kan se dem om och om igen, och de skrattar så tårarna rinner – vore fantastiskt att få ta med sonen på jullovs-bio, efter ett tufft år i 0:an så har han kämpat ordentligt nu första året i 1:an och allt flyter på jättebra – detta vill vi såklart uppmuntra lite extra! 🙂

    Följer dig på FB sedan länge (Carolin Åhsberg) och har även delat tävlingen där. 🙂

  8. Hej.

    Jag följer dig på facebook och har delat där i namn Linnéa Möller.

    Vinner jag två biljetter skulle jag och min dotter gå. Skulle jag vinna tre eller fyra så skulle hon få ta med sin bästa vän. Antingen med förälder eller utan.

    Ha en bra dag.

  9. Som ensamstående och sjukskriven mamma har jag helt enkelt inte råd att gå på bio..
    Så skulle vinsten falla på mig, skulle jag inte tveka en sekund på att ta med mig underbara sonen min!

    Gillar redan på facebook 🙂

  10. Jag skulle gärna vilja se filmen med mina barnbarn jag tycker Sunefilmerna är kul!

  11. Jag skulle gärna vilja se Sune filmen med mina barnbarn för jag gillar Sune han är kul!

  12. gillar och delar
    Skulle ta med lillebrosan som sitter alldeles för lång tid vid datorn och få honom att se att det finns en värld utanför hans sovrum framför datorn.

  13. Jag älskar Sune filmerna, precis min humor! Så roligt att även min man och våra barn också tycker om filmerna, just nu laddar vi hemma med Sunes julkalender 🙂 IOm jag vann skulle jag ta med mig min dotter på 9 år, så mysigt att komma iväg ibland bara hon och jag.

  14. Jag skulle så gärna vilja se denna filmen själv. Men om jag har turen att vinna ska jag ge biljetterna till min brevvän (ja jag har faktiskt en brevvän) och hennes dotter. De älskar att gå på bio och jag vill ge dem detta då dottern fyller år den 16/12, min brevvän fyller år 2/1 och så är det snart jul. Så en liten present från mig och min familj.
    Jag delar och följer på FB, Tina Carlström.

  15. Jag skulle jättegärna vilja vinna då mina älskade barn tjatar för fullt om att få gå på bio och särskilt denna men tyvärr går inte ekonomin ihop nu när jag är sjukskriven så har snällt fått säga nej. Men vann jag skulle jag ta med min första son som skulle behöva få lite egentid med sin mamma. Så håller tummarna stenhårt.

    Gillar redan på Facebook veronica hedlund

    Kram veronica

  16. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna biobiljetter till mig och dottern. Vi älskar Sune och hans filmer och har sett allihop som kommit ut och är givetvis mycket nyfikna på det nya som släpps inom kort. Vore kort sagt med andra ord en perfekt start på jullovet som snart är här.

    Gillat och delat tävlingen på FB (Sanna Kaakinen).

    Kram Sanna

  17. Å vad det ska blir skönt att lämna släkt och julefix och ta med sig familjen och sjunka ner i sammetsfåtöljerna och skratta gott åt vår favorit Sune med allt annat än julgodis att mumsa på. Till den tredje biljetten och gottor pantar vi jul-must-pet så blir vi av med dem = )

    Anna Larsson på FB

  18. Åh, vilken fantastisk tävling!
    Gillar din blogg på FB sedan tidigare och har delat tävlingen!

    Jag skulle ta med mig min äldsta dotter Fanny som fyller 9 år i januari! Vi flyttade i somras och hon har varit så otroligt duktig hela hösten, med att anpassa sig till ny skola, nytt hus och nya bekantskaper. Vill så gärna ha en mysdag på stan, bara hon och jag, där hon får känna sig speciell med en härlig bioupplevelse!
    Vi båda ÄLSKAR Sune och hans tokiga familj och det hade verkligen varit pricken över det berömda i:et om vi fick se och skratta tillsammans till denna roliga film!

    Hoppas!!
    Kram och God Jul!
    Vänligen
    Sandra

  19. Deltar gärna !
    Jag och min 9 åriga son älskar Sune !
    Vi har sett alla filmerna och läst alla böcker !
    Vi har fått en 1 årig fosterplacerade hos oss och den åldern tar ju mycket av vår tid . Att ha varit ensam i 9år är det helt klart en stor utmaning för vår son och det skulle vara underbart att få några timmar bara med honom. Mamma och stora son dag med Sune = perfekt 🙂
    Gillat på facebook.

  20. Vilken toppen vinst. Vi älskar sune filmerna här hemma. Om jag hade turren att vinna skulle jag ta med min dotter. En belöning för allt hårt arbete hon lagt ned i skolan detta år. Hon har sina svårigheter, men ändå har detta år gått så otroligt bra, man blir stolt. Och bra saker ska uppmärksammas.
    Gillar och delar som Lottiz Törnqvist.

  21. Jag skulle ta med mig min sambo och hans två småbröder. De vet inget roligare än att hänga med storebrorsan på aktiviteter själva. Dessutom skulle jag själv gärna se den här filmen, har missat de två andra och älskar själv att åka till fjällen så gissar på att den är jätterolig 🙂

    Glad lucia!

  22. Såg denna tävlingen redan för några dagar sedan, men tänkte att det där är inget för oss. Så idag, när min son på 7år fick välja film att se, valde han Sune i Grekland. Han har aldrig tidigare sett någon av Sune filmerna. Men han föll pladask . Han låg på golvet och skrattade. Han ÄLSKADE det. Pappan som oxå han satt i soffan gurgelskrattade en hel del han med, Sune är även en total nyhet för honom.
    Så med tanke på familjens reaktioner på filmen idag, så måste jag var amed och tävla om biljetter till Sune i fjällen. Så jag skulle vilja ta med min skrattande familj och granntjejen på en riktigt skrattig bioupplevelse. Det skulle vara fantastiskt.

  23. Jag skulle ta med min tjejtjusare Gus – jag menar, lyssna på detta. Under en sk Nobellunch i skolan skulle man gå och två – tjej och kille. I matsalen drog Gus ut sin bordsdams stol och hämtade dricka åt henne. Vilken grej 🙂 !!! Det impar på mig iaf 🙂 SJälvklart skulle även FIlippa få följa med. Hon är ingen killtjusare än men är man i 10 års åldern dröjer det inte länge förens killarna står och köar utanför ytterdörren 🙂

    delar och gillar som jessica sundberg1

    Kram!

  24. Min son bor hos sin pappa och vi träffas alldeles för sällan. Just i dag fyller han år dessutom.

    Monica

  25. Godkväll !

    Den här filmen vill jag se tillsammans med dottern vi skulle verkligen må om vi fick oss en biokväll med popcorn frossa och se en av dom roligaste filmerna i år SUNE /
    Ha en fin kväll / MVH Marie ( Gillar & Delar )

  26. Hej hopp:-) Mina döttrar som älskar Sune-filmerna och tycker att Sune är sådär alldeles lagom pinsam 😉 Hoppas på en överraskning att lägga under granen <3 Vintergnistrande hälsningar Åsa som följer på FB och har delat

  27. Min kompis är ensamstående mamma till sin egen lille Sune och har det knapert då hon studerar till lärare liksom jag. Det vore helt underbart att kunna skänka henne fribiljetter till filmen!
    Gillat och delat på facebook.

    God Jul!

  28. Jag har delat på facebook och vill gärna gå med min äldre kusin tillsammans med hans barnbarn som nyligen mist sin mamma i cancer som hon trodde hon sluppit efter 7 år. Då kom den tillbaka så trist och hårt för både henne och de fem barnen 4 till 12 år. De behöver lite uppmuntran! Tack för chansen här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *