Tävling Laga mat med en kock hos Rent a Chef

Fjärde advent och dags för ännu en härlig upplevelse….

Jag älskar att laga mat och hemma hos oss är det jag som är kock, men hur roligt skulle det inte vara att få hem en alldeles egen kock eller varför inte ta sig till Rent a Chef´s matlagningsstudio Foodlab Sthlm på Artillerigatan 55 på Östermalm

och få laga  en trerättersmeny med Rent a Chef´s egna kockar.

  Att laga mat med en kock är både kul och lärorikt. Dessutom får man lära sig att laga en trerättersmiddag på hög nivå.

Kvällen börjar med ett glas Champagne från Hatt et Söner . Sedan delar kocken ut förkläden och går igenom recepten. Efter det blir ni indelade i grupper och lagar mat tillsammans under några timmar.

En perfekt upplevelse att ge bort eller varför inte skämma bort sig själv med.

Nu ska 2 av er få chansen att vinna varsitt presentkort på  aktiv matlagning hos Rent a Chef. Vinnarna får laga en trerättersmeny tillsammans med Rent a Chef´s kockar, jag är lätt avis ska jag erkänna.

För att ha chansen att kamma hem detta presentkort ska ni:

1, Gilla DianasDrömmar på facebook och dela tävlingen där

2, Gilla Rent a Chef på facebook och det gör ni här

3, Motivera varför du ska få laga mat med Rent a Chef´s kockar

Tävlingen håller på tom med nästa söndag, lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

19 Comments

 1. Vilken fin tävling 🙂 Jag skulle ge det här till min man som behöver guidning av en kock, gillar och delar kram Helena

 2. Bra ide man får lära sig proffsig matlagning och bjuda in sina vänner!Hoppas på tur i denna fina tävling, delar på fb och gillar förstås.

 3. Men vilken tävling, som en dröm! Jag har gått på restaurangskola men mina kunskaper i köket är svajande, förrätter och desserter kan jag men när det kommer till varmrätter så får jag hjärnsläpp…! Gift med en kock så att få komma iväg och lära mig en grym 3-rätters middag som jag sedan kan få bjuda på skulle vara toppen, annars är det oftast maken som sår i köket. Skulle gärna ta med mig svägerskan för en trevlig tjejkväll, hon driver en matblogg och skulle nog uppskatta tillfället att få mera inspiration 🙂
  Gillar och delar på FB!

 4. Vilken underbar tävling….Hela december har du haft helt tävlingar med helt otroliga priser. Vilken fantastisk bloggerska du är. Har förstås gillat och delat enligt dina önskemål: Motiveringen lyder: Jag önskar att min man ska få vinna denna upplevelse. Som a la cartekock på restaurang på 80-90-talet till att kocka riktigt fin mat för 256 elever varje dag så är han värd lite nya tips och idéer. Att få utbyta erfarenhet och bli påfylld. Och vilken win-win för oss som äter hans mat varje dag. BTW…maken heter Mats. Kram Mia
  http://happyvardag.se/2014/12/21/julstokssondag/

 5. Jag kan absolut tänka mig att åka hela vägen till Stockholm bara för att uppleva en sådan underbar kväll.

 6. Wow, vilken tävling och vilken upplevelse det vore! Inför det nya året har jag och dottern tagit beslutet gemensamt att minska ner på sockret där hemma och ändra om våra kostvanor. Det vore därför fantastiskt att få komma i väg på ett sådant här äventyr och få lite ny inspiration på vad som kan lagas där hemma och kanske få lite andra användbara tips ifrån det människor som är med på plats där borta och verkligen kan sin sak – det vill säga att laga mat.

  Gillar och har givetvis delat tävlingen offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

  Gillar även deras sida på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 7. Alltid spännande att se vad dagens lucka döljer,
  nu jag delat och er båda följer.

  När jag denna tävling såg jag reagerade direkt,
  denna vinst skulle passa mig perfekt.

  Jag och min vän Lisa älskar vin och mat,
  skapar härliga stunder med mycket prat.

  Vi har flera gångar vin provat,
  intressanta smaker som oss roat.

  Men att laga mat med kockar,
  det många gånger lockat.

  Vore fantastiskt att laga tre rätter,
  skiva, koka, steka och lägga på att assietter.

  En efarenhet rikare och ett minne för oss två,
  åh vad roligt att denna vinst få!

  God jul!

 8. Åh jag skulle så gärna vilja detta vinna så jag kanske kan få lära mig lite mer om matlagning. Jag skulle verkligen vilja bli bättre på att laga mat. Vilken drömvinst 🙂

  Låter super lyxigt 🙂
  Gillar redan dig på FB, delar tävlingen där. Gillar även Rent a chef.

  GOD JUL 🙂 Kram

 9. gillar
  sambon bara klagar fast han själv bara kan koka ägg.
  jag kan om jag vill men behöver hitta lite inspiration och matglädje igen som trött småbarnsmamma.

 10. Min motivering:
  Det är lätt att fastna i ensidig kost och vardagstristess.
  Men Champagne, ny inspiration och glada kockar kan göra mitt liv till en fest.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *