Utmaningen

Nytt år, nya mål, nya utmaningar, spännande det ska bli….

Hösten 2014 var en ganska jobbig höst pga av yttre omständigheter som gjorde att jag gick upp alla mina tappade kilon igen och helt tappade min träning som jag så bra hade kommit igång med.

Vilket resulterade i att jag åkte på 5 förkylningar under hösten, ingen ork och bara trött kände jag mig.

Det här går inte tänkte jag och ringde upp min vän Liselotte som jag tidigare har gjort Livstilsresan  med,

det var min belöning till mig själv förra gången när jag nådde mitt mål .

Och vad har jag för mål denna gång, jo att gå ner 10 kg och få in träning 3 ggr i veckan och att sedan hålla detta.

Till min hjälp har jag Lina Pettersson som är ett proffs på träning och kost och av Juice Plus .

Så idag smygstartar Liselotte och jag vår utmaning för att nästa vecka bjuda in er till denna  utmaning med fina vinster, goodiebags mm

Vi kommer att ha en facebookgrupp där Lina ger tips om kost, träning, pepp och där även jag och Liselotte är delaktiga och ni kommer att få följa oss hur det går.

Spännande va?

träning

Nu kör vi!

Vad har ni för mål 2015, träning, hälsa, livstilsförändring,

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

19 Comments

  1. Även här krävs krafttag eftersom hösten blev på ett liknande sätt. Men nu ser vi framåt och jag önskar dig lycka till!

    Kram

  2. god morgon! Härligt och vilken bra beskrivning av vår utmaning som du fick till. Klockan 9 ligger mitt inlägg på Livsstilsresan ute! När du sätter fart Diana, gäller det att hänga med i svängarna!

  3. Kör hårt nu!!!!

    Sen några pass på Sats m mig kanske? 😉

    Hård träning hihi

    Minns du träningsvärken sist?

    Kramar

  4. Jag kände mig så redo. . . solbränd och taggad, blev sen helt utslagen i hög feber och värk i kroppen med satans ont i halsen. . . får vänta lite till.
    Sen ska du även få följa med mig och träna 🙂

    Lycka till!

    Kramen N

  5. Började min resa i höstas och gick ner 11 kg, nu är jag plus 1,5 kg efter julhelgerna och har precis tagit nya tag. Nu är det 5 kg som ska väck och sedan lite mer muskler.

  6. Åh – heja dig!!!
    Jag har också som mål (ett av dem) att komma igång med regelbunden träning. Och att gå ner 7 kg i vikt. Så det här hänger jag supergärna med på!
    Nuuu köööör viiii! 🙂

    Kram Jennica

  7. Här är det också fokus på kost och hälsa under det nya året! Min vikt är jag nöjd med men konditionen saknas och jag känner att jag behöver ändra kosten för att bli piggare.

  8. Jag behöver gå ner 10 kg och komma igång med min träning igen. Så jag ser framemot denna utmaning och hoppas att den även kan hjälpa mig, för jag behöver en massa pep.

  9. Åh, heja dig! Det viktigaste är bara att bestämma sig! Jag kör stenhårt nu 🙂

    Kram finis, hoppas vi ses snart!

  10. Ska också ha ett hälsans år, där träning och bra mat står högst upp på listan och som ska ge ett antal kg i förlust :D… är givetvis på som du vet 🙂
    Kram/ Tess

  11. Låter ju som ert riktigt bra mål. Lycka till! Jag ska försöka göra något liknade jag med så jag kommer definitivt haka på dig för inspiration!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *