Pannkaksdagen och hemmagjord Nutella

Det är inte bara fettisdagen idag utan också internationella pannkaksdagen så jag har lovat kidsen pannkakor med hemmagjord nutella till middag.

 Pannkaksdagen kommer från början ifrån England, där man istället för semlor äter just pannkakor. Av denna anledning har de infört Internationella Pannkaksdagen på samma dag som fettisdagen infaller.

IMG_5395

Med Tefal´s pannkakslagg får jag äntligen till alldeles perfekta pannkakor.

Tefal har ett samarbete med Tina: Smakfullt med Tina där ni kan se hur man gör den otroligt goda hemmagjorda nutellan och får till den perfekta pannkakan.

 

Blir det pannkakor för er idag?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

8 Comments

  1. Nä, inga pannkakor hos oss idag. Men väl semlor, mums! Visst inte om att det är internationella pannkaksdagen, nu lärde jag mig något nytt. Ha en fin kväll. Kram Annika

  2. Hej fina du!
    Men så gott med pannkakor. Alltid mumsigt men ibland lite jobbigt att göra tycker jag. Men det är gott när man väl tar sig tiden att göra det.
    Ha en fortsatt fin tisdagskväll.
    Och tack för en härlig inspirerande blogg.
    kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *