Extensions

Efter att ha haft extensions i 1 ,5 år så är jag mer eller mindre beroende, jag verkligen älskar det.

Jag började med keratinfästen, men dom tog jag bort efter 3 månader då dom slet jättemycket på mitt tunna skandinaviska hår, bytte ut dom mot microringar som jag var mycket nöjd med, bra kvalite på håret, höll länge, ca 8 månader, lätt att flytta upp dom var 3:e månad , enda nackdelen var att på mig som inte har så tjockt hår syndes microringarna.

Då kom jag i kontakt med Creative Headz som tyckte att jag skulle prova tapeextensions som skulle perfekt på mitt tunna skandinaviska hår.

Och jag är så nöjd, håret flyter perfekt in med mitt egna hår, inga fästen syns, det känns och ser precis ut som mitt egna hår.

Nu har jag haft håret i 5 månader, håret plockas bort ca var 8:e vecka för att rengöras och byta tape och kan sedan återanvändas/sättas i igen.

Förra veckan plockade jag bort mina extensions för att låta mitt egna hår vila över helgen och mina extensions rengjordes och fick ny tape.

Håret före extensions och efter

Såhär ser det ut när håret rengörs och sätts i igen

IMG_5548

Fina Marlene på Creative Headz som är ett proffs på det här med extensions, hon kan alla metoderna.

IMG_5553

Catta och Marlene hjälps åt och jag har det bra och dricker kaffe, dom har för övrigt världens godaste kaffe där.

IMG_5557

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

12 Comments

  1. Det blir verkligen stor skillnad 🙂 Kan tänka mig att man har svårt att vara utan sedan…

    Kram

  2. Det är snyggt men som du säger sliter med keratinet
    kanske borde prova det här , då mitt eget gått av och tunnat ut efter sjukdom ..
    Tack för tips
    KRAM

  3. Jag har också supertunt hår och har funderat länge på något sådant! Hur mycket kostar det som du använder just nu?

  4. Jag skulle aldrig tro att du har extensions. Det ser ju jätte äkta ut. Riktigt fint ♥ Jag har haft extensions för väldigt många år sedan. Men på den tiden så satte dom dit det med typ limploppar. Det gjorde jätte ont i hårbotten. Jag hade i det i ca 3 veckor sedan fick jag panik. Jag hade ont i huvudet då det spände osv. Jag tycker du är jätte fin i håret Diana♥♥

    Stor kram Carola

  5. Mycket snyggt och inte kan man tro att det är extensions. Jag själv är sugen på att klippa mitt kortare i en page eller nått.
    Kram Mamma C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *