Härliga lördag

Härligt med lördag och solen kikar fram redan.

Idag blir det en lördag i fotbollens tecken, jaja så är det att leva i en familj med bara massa grabbar.

Vi ska se Hammarby – Aik och det verkar vara en populär match, arenan är fullsatt.

Efter det bär det av till nästa fotbollsaktivitet, träning för den här lilla mannen.

Men först kickar vi igång lördagen med en riktig helgfrukost med amerikanska pannkakor, nybakade scones , bacon och massa annat gott.

amerikanska pannkakor

Gillar ni också att lyxa till det lite extra på helgen?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Nu är jag avis så jag håller på att bli grön på kuppen. Här himma långt borta får vi nöja oss med att se matchen på tv. Vi var ju i kristianstad förra helgen och hejade fram AIK. Vi satsar på att komma till Stockholm på seriepremiären påsk. Inte lätt att vara Gnagare i vår del av landet. Kram och ha en fantastisk dag.

  2. Här är det också fotboll som gäller, fast jag gick på matchen igår utan barn 😉 Jag och min man är lite oense när det kommer till Stockholms lagen, men snart ska vi ta med barnen på landskamp 🙂
    Sonen spelar fotboll och ser verkligen fram emot att få se en stor match, såklart hoppas han ju att Zlatan ska spela. Hans mål är att han ska bli bättre än Zlatan och Messi tillsammans, haha 🙂 Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *