Nya solprodukter från Vichy och La Roche Posay

Nu när våren äntligen är här får man inte glömma att solen är otroligt stark.

Jag var på en intressant pressvisning som Mildh Press höll i.

IMG_5566

I Sverige har vi  en stark längtan efter solen  det finns inte många länder tillsammans med Sverige som är så dåliga på att skydda sig som vi är. 2012 upptäcktes 3368 nya fall av malignt melanom. I Europa ligger dom svenska männen på 3:e plats och kvinnorna ligger på 5:e plats när det gäller malignt melanom.

IMG_5569

I Australien är man dom som solar minst och smörjer sig mest, där har dom till och med solskydd för personalen vid utgången så dom kan smörja in sig när dom går på lunch, smart tycker jag.

Vichy och La Roche Posay har släppt lite nyheter inför kommande solsäsong.

IMG_5656

La Roche Posay kommer med två nyheter Anthelios Baby sollotion spf 50.

Mycket högt skydd, tolerans och komfort. Respekterar spädbarns känsliga hud.

0% parabener och och parfym.

ANPASSAD FÖR SPÄDBARNS KÄNSLIGA HUD: ANTHELIOS Baby sollotion SPF 50+ är särskilt utvecklad för  spädbarn, innehåller noga utvalda ingredienser och ger ett mycket högt skydd utan att göra avkall på toleransen. Berikad med naturligt sheasmör vårdar den fuktgivande, mjukgörande och krämiga konsistensen ditt spädbarns hud. Testad under dermatologisk och pediatrisk kontrol

Nyhet nr 2 är ANTHELIOS XL Creme SPF 50 för ansiktet, normal/torr hud.

NY AKTIV INGREDIENS FRÅN LA ROCHE-POSAY. ANTIOXIDANTEN BAICALIN. FÖRSTÄRKT UVA-SKYDD. Mycket högt skydd i en fuktgivande och mjukgörande creme i en ny lättare konsistens. Efterlämnar inga vita märken. Extra vattenresistent.

Och innehåller heller inga parabener eller parfym.

IMG_5655

Vichy kommer också med 2 nyheter:

SUN LOTION  SPF 20 Vichys solskydd i familjestorlekar på 300 ml är högt på topplistan av solskydd och sortimentet utvidgas därför nu med SPF 20 för ansikte och kropp.
Effektivt medelhögt solskydd med patenterade Mexoryl XL    bredspektrat filtersystem som skyddar mot både UVB- och    UVA-strålar. Den vårdande formuleringen är utvecklad för att även ge   en slät och smidig hud. Med en lätt, återfuktande och behaglig konsistens som   absorberas snabbt av huden utan att kladda eller kännas fet.

FÖR KROPPEN:  TAN OPTIMIZING HYDRATING SPRAY  SPF 30 Denna solspray för kroppen är en innovation  från formulering till förpackning.
Med tan optimizer complex, glycerin och Mexoryl SX filter för att uppnå   den ideala huden i solen – en strålande och jämn solbrun hud. En hud som   är optimalt skyddad mot solens strålar och mättad med fukt. Med en ultralätt mjölkkonsistens som absorberas snabbt in i huden    och är osynlig efter applicering. Lämnar inte huden vit och lämnar    inga vita märken. Vichys nya EASY SPRAYTM flaska erbjuder tre revolutionerande    funktioner för att göra kvinnors liv lite lättare. För det första, inga    lock som försvinner i väskan, inga fler sprayer som läcker – tryck    bara på ON/OFF-knappen för att låsa upp sprayen. Du kan sedan    använda sprayen upp och ner 360 grader utan att sprayen förlorar    sin spraykapacitet. Den sista fördelen? Den är helt sand-   och vattentät.

Använder ni solskyddsfaktor redan nu?

Själv har jag alltid det i ansiktet .

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Jag använder ett serum (för ansiktet) med solskydd så i ansiktet använder jag det året runt. Och ALLTID på kroppen då jag utsätter den för solljus, men det är framför allt för att jag har så grymma soleksem. Det är ju också ett sätt för kroppen att säga nej tack!!
    Kram fiina //J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *