Fettreducering Med Omorphia 20.0 Hos Total Hälsa

Jag är av den filosofin att skönhet kommer inifrån men det hindrar ju inte att man hjälper den lite på traven….

Just nu kör jag en detox i 9 dagar och samtidigt en kur på 10 ggr med Omorphia 20.0 hos Total Hälsa

Instagram media by dianasdrommar - Idag har jag testat en mycket spännande #behandling hos @totalhalsa kan ni gissa vad? Mer på bloggen inom kort #dianasdrömmar.se #skönhet #beauty #beach2015

Omorphia 20.0 är en maskin som reducerar fett med hjälp av Caviation.

Med Omorphia 20 uppnår du lika bra resultat som med fettsugning, men utan återhämtningstid. Behandlingar med Omorphia 20 ger till skillnad från fettsugning också ett väldigt jämnt resultat och utan att gropar, hudveck och andra ojämnheter uppkommer.

Jag har hittills gjort 4 behandlingar av 10 och det ska bli spännande att se slutresultatet.

Jag har hittills minskat 3 cm runt om.

Är ni nyfikna på Omorphia 20.0 eller Fraxium 1550 fusion (Laser hudföryngring, acneärr, kirurgiska ärr, grova porer, ojämn hudton m.m.)
Cellox20 (permanent hårreducering, röda kärl, pigment m.m.) så har Total Hälsa ett skönhetsevent på to den 16/4 kl 17-20,

är du intresserad av att komma maila då mig på dianasdrommar@spray.se då det finns ett fåtal platser kvar, goodiebag, bubbel och nåt gott att äta förstås.

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

7 Comments

  1. Häftigt att se resultat redan, det blir spännande att höra vad du tycker när hela behandlingen är klar. Jag hade mer än gärna följt med på Event, men jobbar tyvärr till kl 17….

  2. Det låter verkligen superintressant!!!
    Jag som har gjort en gastric bypass skulle verkligen vilja testa något sånt här och kunna rekommendera detta för andra som också gjort samma operation och har en hel del ”fladder” som man mår ganska dåligt av.

    KRAM

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *