Non Sense

När jag läste att grundaren av Odd Molly – Per Holknekt skulle släppa ett nytt klädmärke Non Sense blev jag grymt nyfiken…

Hemlighetsmakeriet har varit stort och det har varit näst intill omöjligt att hitta bilder, information etc om märket men nu har det äntligen släppts.

IMG_5996

Detta mönster är en favorit och jag tokgillar den snygga loggan.

IMG_5997

Extra roligt är att min gamla chef Madeleine Von Rosen (grundaren av modebutikerna Champagne, Mathilde) är en av delägarna, en otroligt duktig och inspirerande kvinna och faktiskt ett av mina roligaste jobb.

IMG_5998

I nya klädmärket Non Sense vill Per lyfta fram den lite mer mörka och farliga sidan hos kvinnan, spännande eller hur?

IMG_5999

Koftorna är helt klart mina favoriter i kollektionen, men jag inväntar en klänning som jag har spanat in och hoppas att den ska bli sommarens favorit.

Iden till Non Sense fick Per när han läste Fifty Shades of Grey.

Jag ser fram emot att få se mer, Non Sense hittar ni snart i Mathildes webshop, men finns i butik.

Vad tycker ni, gillar ni Non Sense?

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

11 Comments

 1. Vad spännande! men så lika oddmolly!? Även själva taggen på kläderna. Ser fina ut skall kolla in dem mer. Mathilde är en väldigt trevlig butik. Tack för igår förresten.
  Kram Pernilla

  • Jag är tokgillar Per Holknekt, driftig, kreativ och så imponerande att han har tagit sig upp från botten från missbruk osv kram Diana

 2. Jag har varit precis så nyfiken som du, letat och tittat men inte hittat mycket info, på nätet 😉 Läste tidigt i våras i damernas om det nya projektet. Tuff logga och det där lite ”inkamönstrade” såg ju intressant ut! Påminner en del om OM, men det är väl inte så konsigt 😉 🙂 Lite kaxigare, OM är mer romantiskt, tycker jag. Som fortfarande gillar OM 🙂 Tror jag kommer gilla detta med! 🙂 Undrar just om någon butik Uppsala har något från Non Sense? Eller kommer att få.
  Kram och trevlig helg!
  /Maria

 3. Just det! Helt glömt bort att det skulle komma nytt från Mr Holknekt. Han har absolut talang. Ser fint ut, hoppas det kan vara lite mer lättburet än OM varit ibland. Tack för inspo! Kram

 4. jag tycker det är spännande med ett nytt märke från Per Hollknekt. Jag är djupt imponerad av den mannen, var och lyssnade på en föreläsning som han hade för två år sedan. Tycker om det jag ser på bilderna av det nya. Kram Annika

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *